Brako vikend v kampu Menina ob Savinji 12. - 14. junij

Datum objave
Kategorija
Statistika

V kampu Menina bo ta konec tedna potekal vikend šotorskih prikolic. V kampu so pripravili posebne cene za kampiranje in športne aktivnosti (akcija bi morala biti že prejšnji vikend, vendar je bila zaradi slabega vremena prestavljena).

Brakice so zakon - kampiranje s 25% popustom​

Šotorske prikolice so v Sloveniji vedno bolj in bolj priljubljene in imamo kar nekaj znamk od legendarne Brako do Camp-let, Trigano, Comanche, Camplair, Alpenkreuzer...

Pridite na prvo letošnje kampiranje s šotorsko prikolico kar v kamp Menina, kjer so pripravili posebno akcijo za lastnike vseh šotorskih prikolic ne glede na znamko.

Veljala bo od petka do nedelje (12. – 14. junij), ko vsem gostom, ki bodo v kamp prišli s šotorsko prikolico, nudijo:

> 25% popust na kampiranje

> 20% popust na aktivnosti npr. kajak in rafting po Savinji, adrenalinski park v kampu … ​

V Menino prideta tudi najbolj znana svetovna popotnika s šotorsko prikolico Camp-let - Stefan Krallinger in Melanie Heitmann, ki sta v petih letih s šotorsko prikolico prepotovala ves svet, svojo turnejo pa zaključujeta prav v Sloveniji.

Vsi ljubitelji šotorskih prikolic boste imeli na ogled precej zanimivih šotorskih prikolic, tako da boste lahko videli tudi razliko med njimi, dobili informacije direktno od uporabnikov in se mogoče kasneje odločili tudi za nakup.

Vsi ostali kampisti npr. s šotori ali avtodomi pa lahko izkoristite akcijsko ponudbo kampiranja na našo kamping kartico.

Kamp Menina je odličen kamp z lepo urejenimi parcelami z dovolj sence, prenovljenimi sanitarijami in tudi možnostjo najema mobilnih hišici in lesenih apartmajskih hiš. V eni hiški je urejen tudi wellness s finsko savno in jacuzzijem, omogočajo pa tudi masaže. Super ravno za vikend uživanje!

Za otroke imajo veliko aktivnosti od otroškega igrišča za najmlajše do adrenalinskega parka za malo večje, mini golfa, plezalne stene in gokart vozil na nožni pogon. Za pogumnejše pa pripravijo tudi rafting ali vožnje s SUP deskami po jezeru v kampu….

V kampu Menina je poskrbljeno tudi za hrano in pijačo, saj imajo restavracijo z veliko teraso, kjer pripravijo vse od pic do čevapov in lokalnih dobrot.

Med kampiranjem pa seveda upoštevajte priporočila NIJZ, predvsem pa upoštevajo načelo zadostne medosebne razdalje.

Izkoristite akcijsko ponudbo kampa Menina in pridite v Zgornjo Savinjsko dolino!