Terme Ptuj - turistične bone porabite za kampiranje ali najem mobilne hišice

Datum objave
Kategorija
Statistika

Če še niste porabili turističnih bonov, lahko sedaj obiščete Terme Ptuj, kjer omogočajo koriščenje bonov tako za kampiranje kot tudi za najem mobilne hišice.

Jeseni je kampiranje v termah izredno priljubljeno, saj omogočajo kopanje v toplih bazenih, uživanje v savnah in na masažah. Kamp Terme Ptuj je zanimiv tudi za družinske počitnice, ker leži v bližini starega mestnega jedra Ptuja, do katerega je lep sprehod, priporočamo ogled Ptujskega gradu in Pokrajinskega muzeja v njem.

Gostje kampa se radi odpravijo tudi na kolesarski izlet po urejenih in označenih poteh, saj mimo Ptuja poteka Dravska kolesarska pot. Tako se lahko odpeljete v smeri Ormoža ali pa v nasprotni smeri proti Mariboru, kolesa pa si izposodite kar v termah.

Najem modernih mobilnih hišic

Letos so v kampu prenovili osrednji sanitarni objekt ter vse stare mobilne hiške zamenjali z modernejšimi hišicami za 4 – 6 oseb opremljenih z dvema spalnicama, lastno kuhinjo in kopalnico.

Povpraševanje po najemu mobilnih hišic je veliko, saj omogočajo tudi nočitev z zajtrkom in plačilo s turističnimi boni. Tako so za krompirjeve počitnice mobilne hišice že zasedene, lahko pa se odločite za najem v začetku oktobra in novembru ali med božično – novoletnimi prazniki.

Cena najema mobilne hišice za 4 - 5 oseb je od 100 € na noč in že vključuje tudi kopalne karte za bazene (2 vstopa dnevno). Ob doplačilu je možen tudi zajtrk ali pa polpenzion v bližnjem hotelu.

Ugodnejše cene jesenskega kampiranja

Jeseni so cene kampiranja nižje, tako da je redna cena na osebo na noč 16,20 € in vključuje parcelo ter kopalne karte. Otroci od 6. do 15. leta imajo 30% popust, mlajši od 6 let pa bivajo brezplačno. Doplačilo elektrika in taksa.

Imetniki Avtokampi kamping kartice imajo:

- 10% dodatni popust na redno ceno v primeru vsaj 2 nočitev ali

- paketno ceno za 2 osebi = 20 €, ki vključuje tudi parcelo z elektriko, za kopanje pa doplačajo 6 € na osebo (velja od 1.9. do 20.12.), doplačilo turistična taksa.

Akcija za družine v času krompirjevih počitnic – 1 otrok do 12. leta biva brezplačno v primeru kampiranja z 2 odraslima osebama. Cena nočitve s kopanjem za 2 +1 = 32,40 €. Doplačilo elektrika in taksa.

Več informacij o ponudbi kampa Terme Ptuj >>