Avtokampi kamping kartica

Avtokampi kamping kartica vam omogoča popuste v več kot 200 kampih v Sloveniji, na Hrvaškem, v Italiji, BiH in Srbiji. Kamping kartico naročite oz. obnovite, shranjeno pa imate v svojem profilu na spletni strani.

Avtokampi kartica je elektronska kamping kartica, ki jo avtomatsko prejmete ob registraciji / prijavi na portal Avtokampi.si v zavihku "Moja kartica". Če ste že bili registrirani in ste pozabili geslo, potem samo obnovite geslo na tej povezavi in boste po mailu prejeli nove podatke, geslo tudi aktivirate.

Vsako leto je potrebno narediti novo kamping kartico za tekoče leto, ki si jo lahko iz svoje profila naložite na mobilni telefon ali pošljete na mail.

V kampu jo ob prijavi na recepciji pokažete preko mobilnega telefona, lahko pa si jo tudi natisnete. 

Spisek kampov s popustom na Avtokampi kamping kartico.

Popusti na Avtokampi kamping kartico veljajo za individualno kampiranje in ne veljajo za pavšale. Popusti se običajno ne seštevajo z ostalimi popusti. V primeru posebne cene, ki velja za 2 osebi, se dodatne osebe prištejejo po ceniku kampa. Izjema velja za kampe podjetja Maistra (Vrsar, Rovinj), kjer se ni mogoče doplačilo za dodatne osebe. Doplača se tudi turistična taksa in prijava.

Za uveljavljanje posebnih akcijskih cen npr. 27 € za 2 osebi, je potrebno rezervacijo urediti direktno preko kampa ali pa ob samem prihodu na recepcijo. Ob spletni rezervaciji parcele ta akcijska cena ni dostopna.

Kartica velja za osebe prijavljene na eni parceli. Za odobritev popusta morate kamping kartico pokazati že ob prijavi v kampu!

Imetnikom kamping kartice Diners Club podarja članarino za prvo leto (1. včlanitev za nove člane). Kartica Diners Club je potovalna plačilna kartica, ki omogoča nakupe na obroke tudi v tujini, tako lahko tudi kampiranje ali pavšal plačate kar s kartico.

Pridobi Avtokampi kamping kartico