Oglaševanje na Avtokampi.si

Spletna stran www.avtokampi.si je najbolj obiskana slovenska spletna stran o kampiranju. V prvi vrsti je namen spletne strani informirati ljubitelje kampiranja o novostih v kampih po Sloveniji, Hrvaški, Italiji, Bosni in Hercegovini, Črni gori ter Srbiji. Trenutno baza podatkov vključuje več kot 600 kampov, lokacij za najem mobilnih hišic in glamping nastanitev ter postajališč za avtodome, njihovih opisov, cenike in točne GPS lokacije. Pri nekaterih kampih so dodani tudi video posnetki.

Spletna stran je namenjena tudi informiranju kampistov o novostih na področju kamping opreme ter o potovalnih informacijah, ki bodo turistom omogočale lažje potovanje. Tako redno objavljamo vozne rede trajektnih linij, vremenske napovedi za posamezne kraje in podatke o novostih na področju cestnega omrežja v teh državah.

Oglaševanje na spletni strani Avtokampi.si

Spletna stran Avtokampi.si je namenjena tudi oglaševalcem, ki jim nudimo predstavitev svojih storitev, proizvodov in akcij. Vsem oglaševalcem omogočamo različne kreativne tržne akcije in oblike oglaševanja v obliki tekstovnih, slikovnih in animiranih oglasov, nagradnih iger ter pošiljanja obvestil preko e-pošte. Za sodelovanje nam pošljite mail na info@avtokampi.si

Zakaj oglaševati na Avtokampi.si

Zato ker smo že od leta 2008 vodilna kamping spletna stran v Sloveniji, ki dnevno spremlja dogajanje v kampih po Sloveniji, Hrvaški in v ostalih državah s področja bivše Jugoslavije.

Poleg spletne strani imamo tudi odlično facebook stran Avtokampi.si s 51.000 ljubitelji kampiranja in dobro bazo kampistov. Z dodatnimi oglasi boste kot oglaševalec obiskovalce naše spletne strani informirali o svoji ponudbi ter tako povečali prepoznavnost in seveda tudi prodajo.

Ljubitelji kampiranja pa so s svojimi mnenji in aktulanimi informacijami pristoni tudi na naši facebook skupini Kampiranje je zakon, kjer nas je že več kot 44.000.

V vseh letih delovanja beležimo stalno rast obiska. V letu 2021 je naš kamping portal do konca avgusta obiskalo 1,3 milijona različnih kampistov, ki so stran obiskali kar 3 milijonkrat. gre za 70% popvišanje obiska glede na lansko leto. Povprečno si vsak obiskovalcev ogleda 2,3 strani in ostane na strani 3 minute. Tako je bilo v ogledanih kar 6,5 milijona strani.

Seveda se bomo potrudili, da boste kot naš oglaševalec za svoj denar dobili želene rezultate. Ob zakupu oglasnega prostora bomo vaše podjetje brezplačno oglaševali tudi na Avtokampi.si Facebook spletni strani in na Instagram profilu s 6.400 kampisti.

Oglaševalcem omogočamo tudi pošiljanje reklamnih obvestil po sistemu e-novic (newsletter). Imamo povsem svojo bazo obiskovalcev naše spletne strani, ki trenutno šteje 53.000 email naslovov ljubiteljev kampiranja.

Cene oglaševanja:

 • objava kampa + ažuriranje podatkov: 400 eur + DDV na sezono
 • objava kampa v rubriki »Premium kampi« na prvi strani: 800 eur + DDV na sezono
 • uvrstitev kampa med "Partnerski kampi", ki nudijo popust na kamping kartico - 300 eur + DDV na sezono
 • objava ponudbe kampa na spletni strani - 200 eur + DDV na sezono
 • večkratna sprememba podatkov o ponudbi v eni sezoni - 100 € na lokacijo
 • sodelovanje avtokampa v izboru Naj kamp z linkom na opis in ponudbo kampa: 200 eur + DDV* (partnerski kampi imajo 50% popust)
 • objava rezervacijskega sistema za kamping parcele in mobilne hišice: 300 eur + DDV na sezono
 • objava PR novice s slikami in povezavami + pošiljanje po sistemu e-novic (newsletter): 550 eur+ DDV
 • objava PR novice s povezavo na Facebook strani Avtokampi.si: 300 eur + DDV
 • objava 10 dnevne nagradne igre in celotna izvedba: 800 eur + DDV
 • mesečni zakup spletnega prostora – banner dimenzije 1060 x 90 s povezavo na spletno stran oglaševalca: 1.700 eur + DDV
 • mesečni zakup spletnega prostora – banner dimenzije 300 x 250 s povezavo na spletno stran oglaševalca: 1.500 eur + DDV