Smučarski skakalec Timi Zajc je postal ambasador avtodomov Robeta

Datum objave
Kategorija
Statistika

Podjetje Robeta iz Slovenj Gradca je za uradnega ambasadorja izbrala odličnega slovenskega smučarskega skakalca Timi Zajca. V uporabo je prejel avtodom Robeta Adonis, s katerim bo preživljal prosti čas in se odpeljal na treninge v Planico in na druge evropske skakalnice.

Timi Zajc je aktualni svetovni prvak na veliki skakalnici, ko je lanskega marca z zmago v Planici osvojil ta laskavi naziv.

Ker pa v podjetju Robeta radi podpirajo slovenske športnike, so se odločili, da ga za njegove uspehe nagradijo z uporabo njihovega prvaka - avtodom Robeta Adonis.

Spomladi leta 2023 je bil prvič predstavljen avtodom Robeta Adonis, ki so ga v izboru najbolj priljubljenih avtodomov pri nemški reviji Auto Bild izbrali za najboljši Kastenwagen oz. predelan kombi.

Avtodom Robeta Adonis je narejen na šasiji Mercedes Benz in v dolžino meri malo manj kot 6 m. Predstavlja vrh Robetine flote počitniških vozil. Adonis je idealen avtodom za dolga ali krajša avanturistična popotovanja v dvoje ali z družino in je zaradi kompaktne dolžine zelo primeren tudi za obisk mest.

Uradna predaja avtodoma Robeta Adonis je potekala na Kopah v krogu vseh zaposlenih in seveda Timija Zajca. Avtodom boste na cesti prepoznali po posebnem logotipu in podpisu smučarskega skakalca.

Timi Zajc, ki je znan po svojih uspehih v smučarskih skokih, predvsem pa po izjemno dolgih poletih, je izrazil veselje nad sodelovanjem in se zavezal, da bo s ponosom predstavljal znamko Robeta na svojih poteh in tekmovanjih.

Lahko dodamo še informacijo, da je Timi z avtodomom že obiskal severno Dalmacijo in da tudi pozna ugodnosti naše Avtokampi kartice. Timiju želimo veliko lepih doživetij na avtodomarskih popotovanjih in se vidimo na camper stop Planica!