V Decathlon po opremo za kampiranje in uživanje na morju

Datum objave
Kategorija
Statistika

Pričenjajo se poletne počitnice in v Decathlonu so se pripravili s ponudbo šotorov, kamping miz in stolov ter seveda vse ostale opreme, ki jo potrebujete za lep počitnice ob morju. Celotno ponudbo si lahko ogledate na spletni strani, za naročila do 23. junija pa nudijo brezplačno dostavo.

Mi smo se z Decathlonom srečali pred 20 leti, ko smo v tuji z velikimi očmi gledali njihove šotore Quechua in si potem prvega kupili leta 2010. Še sedaj ga uporabljamo za vikend kampiranja, ker ga postavimo in pospravimo v samo nekaj minutah.

Prva Decathlon trgovina v Sloveniji se je odprla leta 2016 v ljubljanskem BTC, sedaj pa imamo že šest trgovin in sicer dve v Ljubljani (BTC in Rudnik), Celje, Maribor, Murska Sobota in najnovejši je v Kopru.

Aktualne fotografije so iz Decathlonove trgovine v Murski Soboti, kjer so uredili tudi kamping vasico, tako da si kupci lahko ogledajo že postavljene šotore.

Decathlonove trgovine so raj za vse ljubitelje rekreacije, aktivnih počitnic in kampiranja, saj imajo na zalogi opremo za več kot 70 različnih športov.

Kampisti imamo radi njihove šotore Quechua in na voljo so tako klasični šotori za 1 pa do 6 oseb, v zadnjih letih pa so najbolj priljubljeni napihljivi šotori za 2 do 8 oseb.

Značilnost Decathlonovih šotorov je, da se hitro postavijo, priporočamo pa da izberete šotore, ki imajo dodatno zatemnjene spalnice s tehnologijo Fresh & Black. Posledično je v šotoru nekoliko hladneje, zjutraj pa vas sonce ne bo zbudilo, saj je prostor zatemnjen.

V Decatlonu boste našli tudi vse ostale potrebne stvari za kampiranje. Uporabniki zelo pohvalijo njihove kamping postelje, na voljo so tudi mize, stoli, ležalniki, seveda pa imajo tudi kuhalnike, posode za vodo, hladilne torbe, lučke, kline …

Ko pa boste že prišli v Decathlon po kamping opremo, boste lahko kupili tudi vse rekvizite za na plažo, pa seveda kopalke, plavutke in maske ter celotno opremo za ribolov. Imajo tudi napihljive SUP deske in napihljive ter trde kajake.

Imajo pa tudi odlično ponudbo klasičnih in električnih koles. Na voljo imajo tudi mesta, zložljiva in tovorna električna kolesa za katere lahko izkoristite državno subvencijo do 500 € za mestna in zložljiva kolesa in do 1.000 € za tovorna kolesa. Celovito ponudbo e-koles, ki so upravičeni do subvencije >

Celotno zalogo izdelkov lahko preverite za vsako trgovino Decathlon - www.decathlon.si, tako da lahko potem izdelek hitro prevzamete v sami trgovini. Lahko pa se odločite tudi za pošiljanje po pošti in za nakupe do 23. 6. nudijo brezplačno dostavo (ne velja ob nakupu koles in večjih izdelkov).