Nove mobilne hišice Adria v kampu Park Umag

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kamp Park Umag je urejen nekaj kilometrov južneje od Umaga in že vrsto let sodi med najboljše kampe na Hrvaškem, kar potrjuje tudi nagrada ADAC Superplatz za leto 2024. Pohvalijo se z odlično ponudbo družinskega kampiranja, letos pa ima kamp tudi nove mobilne hišice slovenskega proizvajalca Adria Dom.

Veliko zabave za otroke

Kamp Park Umag je kamp, kjer se stalno nekaj dogaja. Vsak dan poteka animacija prilagojena starosti otrok, zabava na dveh bazenskih kompleksih, kjer so tudi vodna igrala, več otroških igral je postavljenih po kampu, dodatno še športni center in možnost športov na morju.

Gre za enega največjih kampov Istri, ki ima tudi dolgo raznoliko plažo, kjer so na delu urejeni prodnati zalivi za lažji vstop v morje, osrednji zaliv pa je betoniran.

Dve leti nazaj so prenovili osrednjo plažo Canova, kjer je sedaj tudi otroško igrišče s peskovnikom, dve skakalnici za skoke v morje, na delu obale pa so postavili tudi viseče mreže, tako da lahko uživate tik nad morjem. Ob robu kampa je urejena tudi pasja plaža.

Kampiranje v Umagu

Prvi del kampa Park Umag je bolj sončen, čeprav so zadnja leta drevesa že tako visoka, da nudijo tudi nekaj sence, še več pa jo je v zadnjem delu kampa, kjer so hrastova drevesa.

V zadnjih letih so tudi deloma prenovili kamping parcele, parcele pri morju so primerne tudi za večje avtodome ali počitniške prikolice in so opremljene z elektriko in vodo, večina sanitarnih objektov je bila prenovljenih

Imetnikom Avtokampi kamping kartice nudijo dodaten popust - 10% popust na ceno osebe v terminih 24.4. - 5.7. & 21.8 - 29.9.

Najem mobilnih hišic in glamping šotorov

V sklopu kampa Park Umag je velik del kampa oz. kar celoten levi del namenjen mobilnim hišicam in glamping šotorom.

V ponudbi so raznolike mobilne hiške z dvema ali tremi spalnicami za udobne počitnice 4 – 6 oseb. Vse hišice so klimatizirane, v določenih pa so dovoljeni tudi kužki.

Glamping šotori za 5 oseb so postavljeni v bližini morja. Gre za moderne klimatizirane šotore z dvema spalnicama,
kuhinjo in teraso.

NOVO – najem mobilne hišice Adria za 4 osebe

Letošnja novost so povsem nove mobilne hišice iz črnomaljske Adria Dom. Gre za moderno opremljene hišice z dvema spalnicama, popolnoma opremljeno kuhinjo, ki ima tudi pomivalni stroj in mikrovalovno pečico, dvema kopalnicama, dnevnim prostorom ter teraso (26 m2).

Na voljo sta dva tipa mobilnih hišic - Adria Blue Seaside so postavljene bliže morja, prva vrsta celo s pogledom na morje, in Adria Garden, ki so od morja oddaljene okoli 200 m.

Vse mobilne hišice Adria so zelo prostorne (34 m2), v ceni najema je vključena klima, wifi, doplača se posteljnina, brisače in zaključno čiščenje. Ob doplačilu 10 € na dan so dovoljeni tudi psi.

Zelo ugodne cene najema mobilnih hišic konec junija od 147 € > mobilnahisica.si

Več o kampu Park Umag >