Mobilne hišice

​Razmišljate o počitnicah v kampu, vendar si želite več udobja in prostora, kot ga ponujajo šotor, avtodom ali prikolica? Želite imeti okrog sebe štiri stene, vendar se nočete odpovedati utripu kampa? Obstaja rešitev: mobilna hišica!

Že nekaj časa ena najbolj priljubljenih in hitro razvijajočih se nastanitvenih možnosti je na voljo v številnih oblikah in velikostih: za pare, družine ali kot dizajnersko opremljena suita z vrhunskim udobjem in zasebnim bazenom. Vsem mobilnim hišicam je skupno, da ponujajo vse, kar si na počitnicah lahko zaželite: odlično lokacijo v kampu, teraso z mizo, stoli in ležalniki, do 3 spalnice in kopalnice, opremljeno kuhinjo in dnevno sobo ter WiFi in klimatsko napravo.

Mobilne hišice najdete v kampih vzdolž celotnega Jadrana, zlasti na Hrvaškem, v Italiji in Sloveniji, ter v notranjosti držav. Zaradi možnosti ogrevanja so primerne tudi za zimska bivanja. Ob vsem udobju, ki ga hišice ponujajo, pa ste še vedno deležni prave izkušnje v kampu, saj vam je na voljo njegova celotna ponudba, ki pritegne ljubitelje narave.

​Iščite po državah

Iščite po ostalih kategorijah

Pokaži več