Novice

Kategorija

Prikazano: 1 - 24 od 1560 novic

Pogled: Mreža

 • Mreža (trenutni pogled)
 • Seznam

Razvrstitev: Datum ()

Novice:

 • Objavljeno v kategoriji Kamping kartica

  Podaljšana akcija kampiranja v kampih Aminess v Novigradu in na Krku

  Aminess kampe dobro poznamo, saj imajo dva odlična kampa v Novigradu, še enega v Njivicah na otoku Krk, četrtega pa na Korčuli. Danes so nam javili, da za 10 dni podaljšujejo akcijo na kampiranje v mesecu juniju, ko dve osebi lahko kampirata že za 23 €.

 • Objavljeno v kategoriji Info

  Bankomati na Hrvaškem – kakšna so nadomestila / provizije za dvig gotovine

  Hrvaška je v letu 2023 vstopila v evro območje. Plačila s hrvaškimi kunami niso več možna, jih pa lahko do konca letošnjega leta na bankah in poštah na Hrvaškem brez dodatnih stroškov zamenjate za evre. Preverili smo, kakšne so po novem provizije za dvig gotovine na bankomatih na Hrvaškem.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  23. Adria Camping Rally v kampu Čikat – 17. do 24. junij 2023

  Združenje kampistov Hrvaške in kamp Čikat vabi vse ljubitelje kampiranja, da se prijavijo na 23. Adria Camping Rally, ki bo letos potekal od 17. do 24. junija na Lošinju. Gre za tradicionalno prireditev, ko se zberejo kampisti iz celotne regije in uživajo v ponudbi kampa ter destinacije.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Kamp Veštar iz Rovinja z novostmi vabi na družinsko kampiranje

  Rovinj je zelo prepoznavna hrvaška turistična destinacija, ki je priljubljena tudi pri ljubiteljih kampiranja, saj ima kar nekaj odličnih kampov. Na tem spisku je tudi kamp Veštar, ki so ga pred šestimi leti prenovili, vendar pa je letos dobil še nekaj novosti. Izkoristite akcijske ponudbe, ki jih nudijo v kampih Maistra na kampiranje in najem mobilnih hišic.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kampiranje v Fažani in ogled Brionov - vabita kampa Pineta ter Bi Village

  Fažana, nekoč ribiški kraj, je v zadnjih letih postala priljubljena turistične destinacija, ki ima tudi dva raznolika kampa. Mirnejši je kamp Pineta na severni strani, na južnem delu pa je urejen kamp Bi Village, ki nudi več dogajanja in dodatne ponudbe.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Akcija najema mobilnih hišic v kampih Lanterna Premium in Istra Premium

  Valamar Premium kampe poznamo po odlični ponudbi, ki ob kamping parcelah omogočajo tudi najem mobilnih hišic. V dveh odličnih kampih Lanterna Premium in Istra Premium, ki omogočata kopanje v ogrevanih bazenih, so pripravili akcijske ponudbe najema mobilnih hišic.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Primerjava cen bencina in dizla ter zakaj se v naslednjih 14 dneh pripravite na zastoje

  V Sloveniji in na Hrvaškem se vsakih 14 dni prilagodijo cene goriv, zato smo preverili, če so pred pričetkom turistične sezone kakšne razlike. Ob tem bi še radi opozorili, da bo v naslednjih dveh tednih kar nekaj praznikov in šolskih počitnic v naši bližini, zato lahko pričakujete še gostejši promet in tudi daljše zastoje na naših cestah.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Kampa Terra Park na Pagu – aktualne akcijske ponudbe

  Otok Pag je priljubljena počitniška destinacija ker je hitro dostopen, saj trajekt na otok vozi zelo pogosto, z južne strani pa je na voljo tudi most. Na otoku sta dva novo urejena Terra Park kampa, ki sta pripravila dve odlični ponudbi kampiranja in najema mobilnih hišic.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Novosti v kampih Istra Camping v Umagu in Poreču

  Umag in Poreč sta destinaciji, kjer najdemo kar 9 raznolikih kampov Istra Camping. Med večjimi kampi zagotovo poznate kampe Camping Stella Maris, Camping Park Umag, Camping Zelena Laguna in Bijela Uvala, med manjšimi kampi, ki nudijo več intimnosti so Camping Savudrija, Camping Finida in Camping Puntica, imajo pa tudi dva zelo priljubljena FKK kampa – Camping Kanegra in Camping Ulika. Preverili smo kakšne novosti so pripravili za novo kamping sezono.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Koledar šolskih počitnic in praznikov v šolskem letu 2023 / 2024

  Kampiste, ki imajo šoloobvezne otroke, že sedaj zanima, kakšen bo šolski koledar v šolskem letu 2023 / 2024, kdaj bodo počitnice ter na katere dneve pridejo prazniki ter dela prosti dnevi. Praznike lahko združite z vikendom in tako podaljšate počitnice. V naslednjem šolskem letu bo kar nekaj zelo dolgih počitnic npr. 9 dni za krompirjeve počitnice, v času božiča in novega leta bo prostih kar 11 dni, za prvomajske počitnice pa 9 dni.

 • Objavljeno v kategoriji Kamping kartica dne

  Najem avtodoma Rimor pri RentaCamper.si - popust na Avtokampi kartico

  Avtodom omogoča številne možnosti popotovanj od raziskovanja evropskih prestolnic do uživanja ob morju, v hribih ali na podeželju. Pri RentaCamper.si imajo v ponudbi najema dva raznolika avtodoma Rimor za 4 - 5 oseb, dodatno pa nudijo popust za imetnike Avtokampi kartice.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Slatina na Cresu – raj za mirno družinsko kampiranje s psom

  Kamp Slatina leži v bližini kraja Martinščica na zahodni strani otoka Cres. Znan je po dveh lepih prodnatih plažah ter odlični ponudbi kampiranja s psom, saj v kampu organizirajo poseben program sobivanja kampistov. V zadnjih letih so uredili nove kamping parcele ter postavili moderne mobilne hišice.

 • Objavljeno v kategoriji Nagradna igra dne

  Nagradna igra - Kamp Jezera Lovišća podarja podaljšan kamping vikend za 2 osebi

  Kamp Jezera Lovišća sodi med večje kampe na otoku Murter, ki se lahko pohvali z veliko sence borovcev, prostorom za kampiranje tik ob morju, prodnato plažo in manjšo marino s privezi za čolne. Letos so pripravili kar nekaj novosti, omogočajo pa tudi cenejše kampiranje z Avtokampi kartico.

 • Objavljeno v kategoriji Mobilne hišice dne

  Nakup mobilne hišice v kampu Terra Park SpiritoS na otoku Pag

  Bi radi imeli svojo mobilno hišico priznanega proizvajalca, ki je že postavljena v kampu na otoku Pag? V kampu Terra Park SpiritoS na vzhodni strani otoka je na voljo še nekaj mobilnih hišic za 4 - 6 oseb.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  S kartico Diners Club na kampiranje v kamp Bled

  Pričenja se nova kamping in na žalost so cene v kampih tudi letos višje. Naša kamping kartica omogoča številne ugodnosti, med njimi je tudi eno leto brezplačne uporabe Diners Club kartice s katero lahko enostavno nakupujete na obroke in to velja tudi za tujino. V nagradni igri smo podarili kamping vikend na Bledu.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Baška vabi na otok Krk na festival Črna ovca – 19. do 21. maj

  V Baški na otoku Krku vsako leto konec maja pripravijo festival Črna ovca, ko se od petka do nedelje veliko dogaja, lahko uživate v odlični hrani in vinu, ob večerih pa se zabavate na koncertih. Letos bo vrhunec dogodka sobotni koncert skupine Let 3, ki samo teden dni prej nastopa na Evroviziji. Izkoristite ugodne cene kampiranja v treh kampih v Baški in pridite ta vikend na otok Krk.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Otok Rab - kampiranje ob peščenih plažah

  Otok Rab kampisti poznamo predvsem po urejenih kampih ob peščenih plažah, kjer najraje uživajo družine z majhnimi otroki. Kampa San Marino v kraju Lopar in Padova v naselju Banjol ob robu kraja Rab sta največja na otoku, odločite pa se lahko za počitnice tudi v katerem od manjših kampov. Preverite tudi akcijske ponudbe kampiranja, ki veljajo na Avtokampi kartico.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Solbio poskrbi za naravi prijazno uporabo kemičnega stranišča

  Vsi bi radi kampirali v neokrnjeni naravi, uživali ob lepih rekah in se kopali v čistem morju. Pa smo za to pripravljeni tudi kaj storiti? Že samo uporaba kemičnih stranišč je sedaj lahko povsem naravna - samo zamenjati je potrebno kemikalije za naravno sanitarno tekočino SOLBIO!

Prikazano: 1 - 24 od 1560 novic