Novice

Kategorija

Prikazano: 1 - 24 od 1222 novic

Pogled: Mreža

 • Mreža (trenutni pogled)
 • Seznam

Razvrstitev: Datum ()

Novice:

 • Objavljeno v kategoriji Vreme

  Vremenska napoved za krompirjeve počitnice

  Izkoristite še nekaj lepih sončnih dni, v nedeljo pridejo oblaki in nekaj padavin na zahodu, v ponedeljek pa bo na našem območju večinoma deževno vreme.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Krompirjeve počitnice v kampih na Hrvaškem

  Kamping sezona seveda še ni zaključena, saj bo na Hrvaškem nekaj kampov odprtih tudi za krompirjeve počitnice, nekateri pa bodo omogočali tudi zimsko kampiranje. Pripravili smo spisek kampov ob Jadranu in tudi v notranjosti Hrvaške, ki omogočajo jesensko in zimsko kampiranje ter dodali osnovne cene kampiranja za 2 osebi in za najem mobilnih hišic.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Čikat v Malem Lošinju omogoča zimsko kampiranje

  V številnih kampih se je sezona že zaključila, kamp Čikat - Mali Lošinj pa že tradicionalno ostaja odprt čez celo leto. Lošinj ima posebno klimo in tudi v zimskih mesecih je prijetno toplo, od kampa Čikat pa vodijo številne sprehajalne in kolesarske poti ob morju. V kampu Čikat so pripravili posebne akcijske cene zimskega kampiranja in najema mobilnih hišic.

 • Objavljeno v kategoriji Mobilne hišice dne

  Nakup mobilne hišice Nord v kampu Selce pri Crikvenici

  Kdo ne bi imel rad vikenda 100 m od morja in urejene plaže. Sedaj je enkratna priložnost v kampu Selce, kjer se je sprostilo 28 parcel za postavitev modernih mobilnih hišic Nord za 4+2 osebi. Mobilno hišico imate lahko samo za sebe, lahko pa se odločite tudi za oddajanje.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Najem avtodoma in počitniške prikolice pri Caravan Centru Ljubljana

  Imeti avtodom ali počitniško prikolico v teh časih je nekaj, kar pomeni svobodno potovanje, uživanje v naravnih lepotah in raziskovanje zanimivih mest. Za vse, ki počitniškega vozila še nimate, pa pri Caravan Centru omogočajo najem avtodomov in počitniških prikolic.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Obiščite kamp Galeb in uživajte v prekrasnem Omišu

  Letošnja jesen je izredno topla in kot kaže se bo tako vreme nadaljevalo do konca oktobra. V kampu Galeb, ki je odprt čez celo leto, so pripravil posebno ponudbo kampiranja in najema mobilnih hišic.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Aktualne informacije o prestopu meja po Evropi

  Covid razmere se stalno spreminjajo in na zadnjem covid zemljevidu Evrope je Slovenija še vedno temnordeča, po novem pa so temnordeče tudi Estonija, Litva, Latvija, hrvaški regiji Zagreb in Panonska regija, Romunija in polovica Bolgarije... So se pa razmere precej izboljšale v Italiji, Franciji in Španiji. Preverili smo, kakšna so pravila pri vstopu v bližnje države in povratku v Slovenijo. Večinoma vse države zahtevajo covid potrdila o cepljenju, prebolelosti ali negativnem covid testu.

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  Akcija jesenskega in zimskega kampiranja v kampu Kamp Porto Sole – Vrsar

  Kamp Porto Sole je bil pred leti eden prvih na Hrvaškem, ki je bil odprt čez celo leto. Kamp leži ob južnem robu Vrsarja, kjer so na dveh travnikih urejene parcele, ob robu kampa pa tudi mobilne hišice. Gre za odlično lokacijo za ljubitelje sprehodov in kolesarjenja ob morju.

 • Objavljeno v kategoriji Mobilne hišice dne

  BIG BERRY - nakup mobilne hišice Hosekra – 23.10. vabijo na dan odprtih vrat

  V kampu BIG BERRY v kraju Primostek ob reki Kolpi bodo tudi v sezoni 2022 omogočali postavitev privatne mobilne hišice Hosekra. V soboto, 23. oktobra, bodo ob 11. uri pripravili dan odprtih vrat, ko bodo vsem zainteresiranim kupcem in novim pavšalistom predstavili kamp in mobilne hišice. Prijavite se!

 • Objavljeno v kategoriji Akcija dne

  AKCIJA - najem električnih koles pri ELPEC eBikes

  Električna kolesa so vse bolj priljubljena in vsako leto jih je več tudi v kampih. Najraje jih imajo avtodomarji, ker jim električna kolesa na destinacij omogočajo mobilnost. Pri podjetju ELPEC eBikes so pripravili akcijsko ponudbo najema električnih koles 1 + 1 – plačate najem enega kolesa, drugega prejmete brezplačno.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  Nakup sezonske smučarske karte TOPSKIPASS Koroška in Vzhodna Tirolska 2021/22

  Na avstrijskem Koroškem se smučarska sezona pričenja že sredi oktobra, ko odprejo žičnice in smučarske proge na ledeniku Mölltal. Preverili smo cene sezonske smučarske karte TOPskipass, ki omogoča smučanje na 31 smučiščih na avstrijskem Koroškem in vzhodno Tirolskem.

 • Objavljeno v kategoriji Smučanje dne

  AKCIJA - Predprodaja smučarskih kart za smučišča po Sloveniji

  Poletje se je zaključilo in že so se pričele priprave na smučarsko sezono. Slovenska smučišča imajo akcijske ponudbe nakupa dnevnih in sezonskih smučarskih vozovnic, ki jih lahko kupite tudi z letošnjimi turističnimi boni – BON 21.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kampiranje s psom - nova doživetja

  Kampiranje s psom? Veliko ljudi se odloči, da bodo dopustovali v kampu, pa naj bo to s šotorom, počitniško prikolico ali avtodomom. Vsem naštetim pa je skupno eno – spanje pod milim nebom. V današnjem času, ko so psi postali družinski člani, si jih seveda želimo vzeti s seboj na dopust in z njim deliti nova doživetja. Svetujemo, da se psa na tovrstna doživetja predhodno pripravi.

 • Objavljeno v kategoriji Promet dne

  Veriga Lesce omogoča cenejši nakup snežnih verig za osebna vozila in avtodome

  Lanska zima je bila bogata s snegom, letos pa pričakujemo, da bomo lahko obiskali smučišča v Avstriji in Italiji oz. bodo odprta tudi za tuje smučarje. Za varno zimsko vožnjo ob kakovostnih zimskih pnevmatikah svetujemo, da imate v opremi vozila ali avtodoma tudi snežne verige, saj nikoli ne veste, kje vas bo presenetilo sneženje.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Lavanda - Pelješac bo odprt čez celo leto - cene kampiranja, najema hišic in pavšala

  Vse več kampistov si želi zimo preživeti ob morju, zato so se v kampu Lavanda na Pelješcu odločili, da bodo odprti čez celo leto. Kamp je urejen na južni strani polotoka in s terasastih parcel nudi prekrasen pogled na Korčulo in Mljet. Ob kampiranju pa omogočajo tudi zimski najem mobilnih hišic za cel mesec in zimski pavšal.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Vabimo vas na aktiven vikend - Baška Outdoor Festival 15. – 17. oktober

  V Baški na otoku Krku bo od petka do nedelje (15. – 17.10.) potekal že 7. Baška Outdoor Festival, ko se bodo udeleženci lahko pomerili v petih aktivnostih – gorsko kolesarjenje, trail tek, pohodniški izlet, plezanje v varovani steni in vožnje po jeklenicah – zipline.

 • Objavljeno v kategoriji Mobilne hišice dne

  Najem mobilne hišice v Sloveniji za krompirjeve počitnice

  Bližajo se krompirjeve počitnice, ki bodo letos zaradi ponedeljkovega praznika, 1. novembra, dolge kar 10 dni. Izkoristite jih lahko za družinske počitnice v katerem od kampov, ki nudijo tudi najem mobilnih hišic.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Spoznajte Nemčijo po domače - sodelujte v nagradni igri!

  Da bi doživeli pravo Nemčijo, morate tja, kjer domačini pozabijo na pregovorno točnost! Za Nemčijo in Nemce veljajo številni stereotipi, ki včasih sicer držijo, a ko bolje spoznamo pristno življenje domačinov, ugotovimo, da lahko o tej deželi in njenih prebivalcih odkrijemo še mnogo zanimivega.

 • Objavljeno v kategoriji Info dne

  Nov covid zemljevid Evrope, Hrvaška pa podaljšuje veljavnost covid potrdil

  ECDC je objavil nov covid zemljevid Evrope, kjer je Slovenija še vedno temno rdeča, po novem pa tudi Estonija, Litva, Latvija, hrvaška regija Zagreb, norveški Oslo in več regij v Romuniji. Hrvaška se je prejšnji teden odločila podaljšati veljavnost covid potrdil glede cepljenja in prebolelosti iz 270 dni na eno leto.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Kamp Mare Pineta - počitnice v neposredni bližini slovenske meje

  Vse več slovenskih kampistov išče informacije tudi o kampih po Italiji in prestavljamo vam kamp Mare Pineta, ki leži v kraju Sesljan / Sistiana. Kamp je odlična izbira tudi za ogled jadralske 53. Barcolane, ki bo potekala v nedeljo, 10. oktobra. Imetnikom naše Avtokampi kamping kartice nudijo posebno ceno kampiranja.

 • Objavljeno v kategoriji Kampiranje dne

  Jesen in zima v kampu Istra Premium - Funtana

  Kamp Istra Premium Resort zagotavlja eno najboljših izkušenj jesenskega in zimskega kampiranja. Gre za popolnoma prenovljen kamp, ki je odprt čez celo leto in tudi izven glavne sezone nudi obilico animacije. Izkoristite ugodnejše cene kampiranja in najema mobilnih hišic.

Prikazano: 1 - 24 od 1222 novic