Avtokampi kamping kartica

Avtokampi kamping kartica vam omogoča popuste v več kot 200 kampih v Sloveniji, na Hrvaškem, v Italiji, BiH in Srbiji. Kamping kartico brezplačno naročite / obnovite, shranjeno pa imate v svojem profilu na spletni strani.

Gre za elektronsko kamping kartico, ki jo avtomatsko prejmete ob registraciji na portal Avtokampi.si v zavihku "Moja kartica". Če ste že bili registrirani in ste pozabili geslo, potem samo obnovite geslo na tem linku >

V kampu jo ob prijavi na recepciji pokažete preko mobilnega telefona, lahko pa si jo tudi natisnete. 

Spisek kampov s popustom na Avtokampi kamping kartico.

Popusti na Avtokampi kamping kartico veljajo za individualno kampiranje in ne veljajo za pavšale. Popusti se običajno ne seštevajo z ostalimi popusti. V primeru posebne cene, ki velja za 2 osebi, se dodatne osebe prištejejo po ceniku kampa, dodatno se doplača turistična taksa in prijava. Kartica velja za vse osebe prijavljene na eni parceli. Za odobritev popusta morate kamping kartico morate pokazati že ob prijavi v kampu!

Imetnikom kamping kartice Diners Club podarja članarino za prvo leto (1. včlanitev novi člani). Kartica Diners Club je potovalna plačilna kartica, ki omogoča nakupe na obroke tudi v tujini, tako lahko tudi kampiranje ali pavšal plačate kar s kartico.

Pridobi kamping kartico