Avtokampi kamping kartica

Avtokampi kamping kartica vam omogoča popuste v več kot 200 kampih v Sloveniji, na Hrvaškem, v Italiji, BiH in Srbiji. Kartico brezplačno naročite / obnovite in jo takoj dobite po elektronski pošti.

Gre za elektronsko kamping kartico, ki jo po naročilu na spodnjem obrazcu takoj dobite na vaš mail. V kampu jo ob prijavi na recepciji pokažete preko mobilnega telefona, lahko pa si jo tudi natisnete. Spisek kampov s popustom na kamping kartico.

Popusti na Avtokampi kamping kartico veljajo za individualno kampiranje in ne veljajo za pavšale. Popusti se običajno ne seštevajo z ostalimi popusti. V primeru posebne cene, ki velja za 2 osebi, se dodatne osebe prištejejo po ceniku kampa, dodatno se doplača turistična taksa in prijava. Kartica velja za vse osebe prijavljene na eni parceli. Za odobritev popusta morate kamping kartico morate pokazati že ob prijavi v kampu!

Imetnikom kamping kartice Diners Club podarja članarino za prvo leto (1. včlanitev novi člani). Kartica Diners Club je potovalna plačilna kartica, ki omogoča nakupe na obroke tudi v tujini, tako lahko tudi kampiranje ali pavšal plačate kar s kartico.

Kamping kartico naročite in tudi obnovite za novo sezono na zgornjem obrazcu in jo takoj prejmete na vaš elektronski naslov. Če kartice na vaš mail niste prejeli v 1 minuti po prijavi (preverite tudi mapo za nezaželeno ali promocijsko pošto), potem je verjetno prišlo do napake pri vpisovanju maila, zato poizkusite še enkrat izpolniti obrazec in vpišite pravilen elektronski naslov.

Sliko kartice oz. celoten mail s priponko shranite na svoj mobilni telefon. Priporočamo registracijo, saj imate kartico potem shranjeno tudi v uporabniškem zavihku Moja kartica.

Izpolnite obrazec in pridobite kamping kartico

Polja označena z rdečo zvezdico (*) so obvezna!

Kontaktni podatki

Geslo mora vsebovati vsaj 6 znakov.

Uporabnik

Kraj bivanja

Kako največkrat kampirate?