Kampiranje

​Kampiranje je verjetno najstarejša oblika spanja na prostem, saj naj bi prvi šotor postavili že pred več kot 40.000 leti. Od takrat se je seveda marsikaj spremenilo, toda pristnost stika z naravo ostaja enaka.

Šotorom so se pridružile številne druge oblike začasnih premičnih bivališč, predvsem pa kampiranje ni več izhod v sili, temveč želja vseh, ki si želijo prvinske počitniške izkušnje. Parkirajte svoj avtodom ali prikolico oz. razgrnite svoj šotor na parceli v kampu, pri čemer je lahko že samo postavljanje idealna priložnost za navezovanje stikov z začasnimi sosedi. Tudi udobju se ni treba odpovedati, saj je infrastruktura v kampih izjemno napredovala.

Kampiranje v Sloveniji, Italiji, na Hrvaškem in drugod v regiji vam omogoča bivanje v kampih ob morju, jezerih in rekah, blizu smučišč ali pa umik v gozdove ob vznožju gora. Zaradi ugodnega podnebja je marsikje kampiranje možno skozi vse leto, prav tako vam ne bo zmanjkalo dejavnosti in zanimivosti, ki jih lahko med takšnim dopustom obiščete.

​Iščite po državah

Iščite po ostalih kategorijah

Pokaži več