Kamp Oštro v Kraljevici ob kampiranju omogoča najem modernih vil za 5 oseb

Datum objave
Kategorija
Statistika

Kvarner je priljubljena destinacija, saj je relativno blizu, še posebej pa to velja za Kraljevico, kjer ste manj kot dveh urah vožnje iz osredje Slovenije že v kampu Oštro in uživate ob morju. Ob urejenih senčnih parcelah nudijo tudi najem modernih apartmajev, imajo pa tudi peščeno in prodnato plažo.

Kvarner niso samo otoki, ampak tudi celinski del, kamor sodi tudi Kraljevica, v neposredni bližini mosta na otok Krk. V kampu Oštro Lahko pridete tudi samo za vikend in se potem v nedeljo zvečer brez gneče hitro odpeljete proti domu, saj je sedaj avtocesta urejena skorajda do same Kraljevice.

Parcele so urejene v odlični senci borovcev in hrastov, pred leti so na novo uredili premium parcele ob morju in jih opremili z elektriko in vodo, nekaj pa jih ima tudi odtok. Na voljo je tudi neparceliran del, ki ima prav tako odlično senco. Večji del parcel na desni strani kampa pa je namenjenih pavšalnim gostom.

Gostom so na voljo trije sanitarni objekti, pralnica perila, prostor za oskrbo počitniških vozil nekaj otroških igral, športna igrišča za nogomet in košarko, trgovina, restavracija, lokal ob morju …

Dovoljeni so tudi psi, nimajo sicer označene pasje plaže, vendar pa je na desnem delu, malo ven iz kampa, dovolj prostora, da se tudi kužki lahko ohladijo v morju.

NOVO – lansko leto so v kampu Oštro uredili 20 novih apartmajskih hišic, ki so klimatizirane in zelo moderno opremljene, od morja pa so oddaljeni 50 - 100 metrov.

Apartmaji so urejeni v dveh nadstropjih, spodaj je dnevi prostor s kuhinjo, teraso in wc-jem, zgoraj pa dve spalnici za 4 osebe (ena z zakonsko posteljo in balkonom, druga z dvema ločenima posteljama) ter velika kopalnica. Dodatno je možno v dnevnem prostoru urediti še eno ležišče.

Ob doplačilu so v apartmajih dovoljeni tudi psi.

Plaža v kampu je raznolika od zaliva z mivko v osrednjem delu, kjer najbolj uživajo otroci, do prodnatega zaliva in betoniranega dela plaže.

Avtokampi kartica – izkoristite popust, ki ga v kampu Oštro nudijo na kampiranje - 10% na ceno osebe v terminih 29.3. - 28.6. & 25.8. - 12.10. in 5% na ceno osebe v terminu 28.6. - 25.8.

Več o ponudbi kampiranja v kampu Oštro v Kraljevici - www.jadran-hoteli.hr