Kamp Arena Stoja – Pula pridobil četrto kakovostno zvezdico

Datum objave
Kategorija
Statistika

Številni kampi na Hrvaškem so v zadnjih letih z novimi investicijami dvignili kvaliteto. Tako je tudi v kampu Arena Stoja v neposredni bližini centra Pule, ki je bil sredi junija uvrščen v kategorijo kampov s štirimi zvezdicami.

Kamp Arena Stoja je urejen na južnem delu Pule, z mestom pa je povezan kar z lokalnim avtobusom, ki ima končno postajo pri kampu.

Gre za srednje velik kamp, ki je urejen na polotoku s prekrasnim pogledom na odprto morje. Omogoča klasično kampiranje, najem modernih mobilnih hišic za 4+2 osebi in tudi glamping šotorov za 2+2 osebi.

Plaža v kampu je raznolika od prodnatega zaliva na začetku kampa do skalnatega dela na koncu, kjer je na rtu možno tudi skati v morje s pečin. Zanimiv je tudi del plaže, kjer lahko zaplavate v pod skalnim predorom. Na delu plaže je tudi označena plaža za pse. Tik ob vhodu v kamp je v zalivu tudi atraktivna žičnica na morju - wakepark Pula.

V zadnjih letih so v kampu vložili velika denarna sredstva v prenovo kampa, želijo si tudi, da bi bil kamp v bodoče odprt čez celo leto.

Letos so popolnoma na novo uredili 88 kamping parcel Luxury na desni strani kampa, ki so po novem opremljene z elektriko, vodo in odtokom.

Prenovljen je tudi sanitarni objekt v bližini teh parcel, ki je moderno urejen in tudi ogrevan, tako da je že prilagojen uporabi tudi v zimskih mesecih.

V zadnjih letih so prenovili vse stare mobilne hišice in jih zamenjali z novimi. Gre za 75 mobilnih hišic, ki so površine 46 oz. Deluxe hišice celo 57 m2, imajo pa po dve spalnici, dve kopalnici, popolnoma opremljeno kuhinjo in prostorno teraso.

Lokacija mobilnih hišic je na južnem delu kampa, tiste v prvi vrsti pa imajo odprt pogled na morje.

Ob doplačilu so v hišicah dovoljeni tudi kužki.

Zanimivi so tudi glamping šotori, ki so s površino 30m2 sicer nekoliko manjši od hišic, vendar še vedno dovolj veliki za dve odrasli osebi in dva otroka. Imajo dve spalnici, kopalnico in kuhinjo povezano z zunanjo teraso.

Ob doplačilu so tudi v teh glamping šotorih dovoljeni kužki.

Dodatno so v kampu prenovili recepcijo in vhod v kamp, ob njej uredili nov lokal, povsem nova je tudi restavracija Pepas Food & Fire, ki je zasnovana v sproščenem mediteranskem duhu. 

Želja je, da kamp Arena Stoja postane zelena kamping oaza v Puli, ki bo gostom čez celo leto omogoča kakovostno namestitev in uživanje v lepi naravi tik ob morju.

Imetnikom Avtokampi kartice kamp nudi 15% popust na ceno parcele v terminih 28.3. – 3.6. & 3.9. – 30.12.

Več o kampu Arena Stoja - www.arenacampsites.com