Pričetek poletja v Termah Tuhelj z veliko animacije in akcijsko ponudbo do 2. avgusta

Datum objave
Kategorija
Statistika

V Termah Tuhelj so odprli zunanje bazene Vodnega planet, kjer so tudi vodna igrala in adrenalinski tobogani. Od 21. do 25. junija bodo v okviru rojstnega dne maskote Tuhi pripravili odlično animacijo, do konca junija pa nudijo tudi akcijske cene bivanja v kampu.

Terme Tuhelj čez celo leto nudijo veliko zabave, še posebej pa so priljubljene poleti, ko odprejo zunanje bazene. Na voljo so plavalni bazen, bazen z valovi, otroški bazen z vodnimi igrali.

Vodni planet v Termah Tuhelj je zasnovan tako, da ponuja zabavo in sprostitev za vse generacije, od najmlajših do najstarejših. Otroci najbolj uživajo na barvitih adrenalinskih toboganih in v bazenu z velikimi valovi.

​Najmlajši obiskovalci se razveselijo vodne zabave na igralih v Tuhi Land, ki so postavljena v otroškem ogrevanem bazenu. Na voljo so štirje manjši tobogani in škropilniki, na vrhu igral pa je še veliko vedro, ki poskrbi, da bodo vsi otroci hitro mokri.

Medtem ko se otroci zabavajo, pa starši lahko uživajo v Relax bazenu z vodno reko in barom ob njej. Dodatno so v sklopu term urejena tudi igrala, mini golf, notranja igralnica z vrvnimi plezali.

Tuhijev rojstni dan – 21. do 25. junija

Pridite v Terme Tuhelj v dneh, ko bo potekal še posebej pester otroški animacijski program.

Vsak dan bodo organizirali kreativne in likovne delavnice, nagradne igre, obisk klovna, čarovnika, pride tudi medo Lino, pa mažoretke, večerni program, mini disko …

Celoten program objavljamo spodaj.

Tuhi rojstni dan v Termah Tuhelj - Avtokampi.si

Izleti po hrvaškem Zagorju in obisk zanimivega muzeja

Ko boste na počitnicah v Termah Tuhelj, lahko obiščete tudi za otroke zanimiv Muzeja krapinskih neandertalcev v Krapini. Gre za zelo moderno urejen muzej, ki prikazuje nastanek vesolja in življenje pračloveka ter njegov razvoj skozi čas.

V destinaciji hrvaško Zagorje imajo tudi veliko kolesarskih poti, ki vas popeljejo do lokalnih gostil in vinskih kleti, kjer vam nudijo lokalne dobrote in odlično belo ter rdeče vino (Sauvignon, Rizling, Muškat, Cabernet sauvignon, Pinot).

Za družine je še najbolj primerna 15 km dolga kolesarska pot, ki pelje od term Tuhelj do bližnjih Krapinskih Toplic.

V destinaciji Zagorje imajo tudi svojo turistično kartico - Zagorje Card, ki omogoča popuste pri vstopnicah za muzeje in gradove, v restavracijah in termah. Kartico dobite brezplačno pri namestitvi, velja pa 5 dni od prvega koriščenja.

Kamp Vita - Terme Tuhelj *****

Tik ob bazenih je lepo urejen kamp Vita, ki so ga v zadnjih letih prenovili in zgradili tudi moderen sanitarni objekt.

Ob urejenih kamping parcelah so na voljo tudi mobilne hišice Adria za 2, 4 ali 6 oseb in glamping šotori za 5 oseb. V sklopu naselja mobilnih hišic so tudi še dodatni bazeni in manjši wellness.

V juniju 20024 veljajo posebne cene najema hišic in glamping šotorov, ki vključujejo tudi kopalne karte za vse osebe:

- Avtokampi kartica - 15% popust na kampiranje (cena osebe + parcele) v terminih do 2.8. - redne cene kampiranja 22 € oseba in 35 / 42 € parcela z elektriko. Otroci 5-12 let imajo 30% popusta na ceno osebe, doplačilo za psa je 5 € + turistična taksa

- Najem mobilne hišice za 2 osebi od 119 €, hišice za 4 osebe od 168 €, hišice 6 oseb pa od 200 €

- Glamping Safari šotor za 5 oseb že od 104,50 € na noč.

Cene veljajo v primeru min. 2 nočitev in vključujejo tudi posteljnino, brisače in zaključno čiščenje. Možnost doplačila za zajtrk.

Več o počitnicah v Termah Tuhelj - www.terme-tuhelj.hr