NAJ KAMP ADRIA 2014 - izbor najboljšega kampa v Sloveniji in na Hrvaškem!

Publication date
Category
Statistics

Do konca septembra lahko glasujete za najboljši kamp v Sloveniji in na Hrvaškem. Sodelujte in se potegujte za lepe nagrade - počitnice v Dalmaciji, družinski šotor, darilni paket Geox.

Kateri kampi v Sloveniji in na Hrvaškem so najboljši, kje se zaposleni najbolj trudijo in so najbolj prijazni, kje Naj kamp Adria 2014 - izbor najboljšega kampa v Sloveniji in na Hrvaškem - avtokampi.siimajo najlepše sanitarije... O tem boste letos že 4. leto zapovrstjo odločali kampisti, ki boste glasovali v izboru Naj kamp Adria 2014. Glasovanje poteka do 22. septembra, podelitev nagrad pa bo potekala na sejmu Bonaca v Marini Portorož.

Skupno v akciji Naj kamp Adria 2014 sodeluje 52 slovenskih kampov., ki smo jih razvrstili v dve kategoriji - večji in manjši kampi.  Ker je na hrvaškem kampov neprimerno več, letos kar 156, smo jih razvrstili glede na regijo v tri kategorije - kampi v Istri (večji, manjši), kampi v Kvarnerju (večji, manjši) in kampi v Dalmaciji (večji, manjši). Dodali smo tudi posebno kategorijo nudističnih kampov. Tako lahko izbirate med več kot 200 kampi.

Glavni pokrovitelj izbora NAJ KAMP ADRIA 2014 je podjetje Adriata Dom. Akcijo podpirajo tudi kamping trgovina Camp-ing Orehek in trgovsko podjetje z modnimi in športnimi oblačili ter obutvijo Eurosport-trade. Medijska pokrovitelja akcije sta spletnega portal Dobro jutro Slovenija in revija Avtodom.

Super nagrade za glasovalce - praktične mesečne nagrade in ob zaključku akcije lepe glavne nagrade:

1.    Tedenski najem mobilne hišice v kampu v Dalmaciji – podarja Adria Dom
2.    Šotor za 4 osebe  - podarja trgovina Camp-ing Orehek
3.    Čevlji Geox po izbiri  - podarja trgovina Eurosport Trade
4.    2 x Viseča mreža - mesečna nagrada
5.   10 x majica rad kampiram - mesečna nagrada
6.   20 x avto-nalepka Rad kampiram - mesečna nagrada


GLASUJTE ZA NAJ KAMP ADRIA 2014 V SLOVENIJI IN NA HRVAŠKEM
NA SPODNJEM OBRAZCU IZ VSAKE KATEGORIJE IZBERITE VAŠ NAJBOLJŠI KAMP
!