Kamp Primostek bo do pričetka sezone deležen korenite prenove

Publication date
Category
Statistics

Kamp Primostek leži ob obrežju reke Kolpe in je od same Metlike oddaljen le slabe 4 kilometre. Lansko jesen so pričeli s korenito prenovo kampa: zgradili so novo čistilno napravo, postavili nov lesen nadstrešek nad teraso restavracije, v marcu pa bodo obnovili vse lesene brunarice, ki bodo gostom kampa omogočile še boljše počutje v času bivanja.

Kamp Primostek leži ob obrežju reke Kolpe in je od same Metlike oddaljen le slabe 4 kilometre. Reka Kolpa je v svojem nižinskem delu še vedno čista in primerna za kopanje, temperatura vode pa v poletnih mesecih  doseže tudi 30 stopinj.kamp Primostek Kolpa

V kampu so lansko jesen pričeli s korenito prenovo kampa. Do sedaj so že zgradili novo čistilno napravo, postavili nov lesen nadstrešek nad teraso restavracije, v marcu pa bodo obnovili vse lesene brunarice, ki bodo gostom kampa omogočile še boljše počutje v času bivanja.

Kamp Primostek sodi med srednje velike slovenske kampe in bo v letu 2012 odprt od 27. aprila do 1. oktobra. Kamp lahko sprejme od 500 do 600 gostov in ima 60 urejenih mest za postavitev šotorov, 50 za avtodome ter 20 za počitniške prikolice. V lesenih brunaricah imajo dodatnih 45 ležišč. V kampu deluje tudi lokal in restavracija, ki ima okoli 40 sedežev v notranjosti, na zunanji terasi pa še okoli 80 dodatnih sedežev.

Ob reki Kolpi so urejene sprehajalne, pohodniške in kolesarske poti, samo reko pa lahko doživite tudi z vožnjo s kanujem ali pa s kopanjem na urejenem kopališču v kampu. Razkošno življenje reke pa je seveda vaba tudi za vse ribiče. Tako vam mejna reka Kolpa omogoča nepozaben dopust, v času katerega boste lahko spoznali tudi nekatere adrenalinske športe ali pa raziskovali naravne in kulturne dediščine Bele krajine. Ob večerih pa boste občudovali zvezdnato nebo ob zvokih tamburice in šepetu narave. Zgodbo boste zaokrožili z okušanjem avtohtonih jedi in brbončice bodo uživale ob okušanju enkratnih vin.

Več informacij o ponudbi kampa Primostek dobite tudi na elektronskem naslovu  info@primostek.si oz. tel. št. 031 652 851, kjer lahko že sedaj rezervirate svojo kamping parcelo, leseni bungalov ali pa piknik prostor.