V kampe v Umagu s Camping Plus kartico, ki prinaša popuste

Publication date
Category
Statistics

V Istraturistu so pripravili posebno kamping kartico, ki v njihovih kampih Pineta, Stella Maris, Finida, Park Umag in Kanegra omogoča dodatne popuste.

Družba Istraturist upravlja vse večje turistične nastanitvene kapacitete v okolici Umaga. Istraturist kamping karticaTako so v njihovi lasti tudi kampi Pineta, Stella Maris, Finida, Park Umag (bivši Ladin gaj) in naturistični kamp Kanegra, ki so pri slovenskih kampistih zelo priljubljeni.

Velika prednost umaških kampov je bližina osrednji Sloveniji, saj so vsi kampi iz Ljubljane dosegljivi že v dobri uri. Vsi kampi Istraturista se lahko pohvalijo s štirimi zvezdicami za kakovost.

Za vse ljubitelje kampiranja so v Istraturistu pripravili posebno kamping kartico, ki so jo poimenovali "Camping Plus Card" oz. skrajšano kar C+C.

Istraturist kamping karticaKamping kartica članom prinaša 15% popust v času pred in posezone na cene oseb v vseh njihovih kampih. Z nekaj leti pa boste deležni tudi dodatnega popusta na ceno osebe v času glavne sezone in sicer:

3 - 5 letno članstvo - 3% popusta
6 - 10 letno članstvo - 5% popusta
več kot 10 letno članstvo - 10% popust

Ob tem bodo lastniki kamping kartice stalno obveščeni o vseh akcijskih ponudbah in novostih v njihovih kampih.

Do kamping kartice družbe Istraturist boste najlažje prišli z izpolnitvijo vloge na njihovi spletni strani in že v nekaj dneh bo kartica pri vas doma.
Istraturist kamping kartica