Tina Maze pospremila malčke »na pot« z avtodomom

Publication date
Category
Statistics

Malčki vrtca Mavrica v Odrancih imajo razlog za veselje. Zaposleni podjetja Carthago, s Tino Maze ob strani, so jim uradno predali igralo Carthago Kids – line

Malčki vrtca Mavrica v Odrancih so imeli danes kljub slabemu vremenu razlog za veselje, saj so jim zaposleni podjetja Carthago, s Tino Maze ob strani, uradno predali edinstveno igralo Carthago Kids – line.Carthago Kids – line

V podjetju Carthago v Odrancih so se letošnjo pomlad lotili novega projekta. Za vrtec Odranci so namreč izdelali unikatno in edinstveno igralo, mini avtodom Carthago Kids – line, s katerim se bodo otroci lahko podali v svet otroške domišljije.

Vsi zaposleni v podjetju Carthago so izrezovali, vijačili, lepili, sestavljali in barvali ter nazadnje uspešno postavili igralo na igrišče. Sledila je le še uradno razvezana pentlja, ki so jo otroci razvezali s pomočjo Tine Maze, ki za svoje poti na treninge in tekmovanja tudi uporablja avtodom znamke Carthago.

Kljub deževnemu dnevu so se otroci osnovne šole in vrtca Odranci ob petju in plesu veselili nove pridobitve na njihovem igrišču, saj bodo lahko uživali v edinstvenem, modernem in pisanem avtodomu, izdelanem posebej za njih.