Podelili smo 7 dnevni najem mobilne hišice v kampu Sirena Novigrad

Publication date
Category
Statistics

V nagradni igri Kamp Sirena Novigrad je sodelovalo 3.849 oseb in danes smo izžrebali srečnega nagrajenca, ki bo prejel 7 dnevni najem mobilne hišice Bella Vista!

V nagradni igri kampa Sirena Novigrad, ki je potekala na naši spletni strani od 1.3. do 18.3. je sodelovalo 3.849 oseb, ki so pravilno odgovorile na nagradno vprašanje. Spodaj smo objavili ime srečnega nagrajenca, ki bo prejel 7 dnevne počitnice v mobilni hišici v kampu Sirena.
kamp Sirena - mobilne hišice Bella Vista
V kampu Sirena**** v Novigradu za letošnjo kamping sezono pripravljajo novo naselje mobilnih hišic, ki so ga zaradi izrednega pogleda na morje poimenovali kar Bella Vista. Naselje bo sestavljalo 7 velikih mobilnih hišic s površino 40m2. Vsaka hišica bo imela svojo teraso (30m2) z ležalniki in mizami za 6 oseb. Ob hišicah bodo postavili tudi 2 bazena površine 24 m2, po celotnem naselju pa bodo uredili botanične vrtove.

Vse hišice v naselju Bella Vista bodo izjemno prostorne in klimatizirane. Vsaka bo imela po dve veliki spalnici in dve kopalnici. Ena kopalnica bo povezana z veliko spalnico z zakonsko posteljo, medtem, ko se v drugo vstopa iz dnevne sobe. Dnevna soba in kuhinja bosta moderno opremljeni - miza za 6 oseb in sedežna garnitura s posteljno funkcijo, v popolnoma opremljeni kuhinji pa bo tudi pomivalni stroj. Posebnost hišic Bella Vista bodo tudi velika steklena drsna stena vzdolž dnevne sobe, s katero se bo lahko hišica v celoti odprla v zunanji prostor. Gostom bo na voljo brezplačni Internet, v ceni najema pa bodo tudi brisače in posteljnina.

Celotno ponudbo kampa Sirena iz Novigrada lahko preverite na:  www.camping-novigrad.com ali pa jih pokličete na tel. št. rezervacijskega centra: + 385 (0)52 858 690, kjer vam bodo z veseljem pomagali.

SREČNI NAGRAJENEC NAGRADNE IGRE - KAMP SIRENA NOVIGRAD

Nagrada: 7 dnevni najem mobilne hišice Bella Vista v kampu Sirena (za 4 + 2 osebi)*

NIKA BAJT, CERKNO

*nagrada se lahko koristi od 1.5. do 1.6. ali od 7.9. do 20.11.2013

Vsem udeležencem nagradne igre se v imenu organizatorja, kampa Sirena Novigrad, zahvaljujemo za sodelovanje. Srečni nagrajenki čestitamo - o prejemu in koriščenju nagrade bo obveščena po elektronski pošti.