Na zimsko kampiranje v kamp Danica v Bohinjski Bistrici

Publication date
Category
Statistics

Ljubiteljem kampiranja v kampu Danica v Bohinjski Bistrici tudi letos omogočajo zimsko kampiranje z avtodomi in počitniškimi prikolicami. Imajo tudi možnost zimskega pavšala.

Bohinj vam v zimskem času ponuja številne možnosti športnih aktivnosti in zabave. Smučarski centri Vogel, Kobla, Senožeta in Soriška planina, več kot 70 kilometrov urejenih tekaških prog, možnost nočnega teka na osvetljeni progi, urejena drsališča,  sankanje, sprehodi po snegu s krpljami, ledeno plezanje, snežni rafting… V vodnem parku v Bohinjski Bistrici pa so vam na voljo tudi bazeni in wellness center.kamp Danica Bohinj

Ljubiteljem kampiranja v kampu Danica v Bohinjski Bistrici tudi letos omogočajo zimsko kampiranje z avtodomi in počitniškimi prikolicami. Imajo tudi možnost zimskega pavšala, ki traja od 1. novembra 2011 do 15. aprila 2012 in stane 480 evrov.

Kampisti boste v kampu Danica deležni urejenih parcel z možnostjo priklopa na elektriko, ogrevanimi sanitarijami in brezplačnim brezžičnim dostopom do interneta. Pri nakupu smučarskih vozovnic za bližnja smučišča imate do 22% popusta, tekaške proge, katerih uporaba je brezplačna, pa potekajo ob samem kampu.

V kampu lahko najamete tudi igrišče v pokriti dvorani za tenis, badminton, košarko, odbojko ali nogomet. Samo 100 metrov od kampa imate možnost sankanja, v Bohinjski Bistrici pa je tudi bowling dvorana in vodni park z bazeni, kjer imajo gosti kampa 10% popust.
kamp Danica Bohinj
Cena nočitve v kampu Danica za odrasle osebe je 8 evrov in za otroke od 7 do 14 let 6,10 evra.

Več informacij o zimski ponudbi kampa Danica dobite na spletni strani kampa: www.camp-danica.si.

Oglejte si tudi spletno stran Turističnega društva Bohinj, kjer so vam na voljo vse dodatne informacije o prireditvah, trenutne snežne razmere in kamere iz Bohinja - www.bohinj-info.com