Kamp Planik v Ražancu omogoča letni pavšal že za nekaj več kot 1.000 eur

Publication date
Category
Statistics

Iščete poceni in lep kamp za pavšalni najem parcele? Kamp Planik pri Zadru vam omogoča ugoden pavšal in odlično lokacijo.

Ob vse višjih cenah pavšalnega najema parcel v kampih ob hrvaški obali, je prava osvežitev informacija, da v kampu Planik v kraju Ražanac (25 km pred Zadrom) omogočajo letni najem parcele že za nekaj več kot 1.000 evrov oz. kar točno 1.079 eur. V ceno pavšala je vključena parcela, prikolica, avto, elektrika, voda in toliko oseb, za kolikor je prikolica registrirana.kamp Planik Ražanac

Z izgradnjo dalmatinske avtoceste je Zadar od Ljubljane oddaljen le še slabe 4 ure, promet pa tudi ob poletnih vikendih poteka več ali manj brez zastojev. Kamp Planik je manjši kamp, ki leži v borovem gozdičku pred samo vasjo Ražanac. senca v kampu je odlična, prav tako pa je zaradi vasi nekoliko zavarovan pred burjo. Od morja in plaže je oddaljen 300 metrov.

Kamp Planik je še tisti »pravi kamp«, ki je ostal brez naselja mobilnih hišic in kjer boste tudi sredi glavne sezone našli mir in tišino. Primeren je tudi za družine z otroki, ki se bodo lahko brezskrbno igrali na igralih v kampu, dobrodošli pa so tudi lastniki psov, ki se bodo razveselili številnih samotnih plaž v bližini.

Vse parcele v kampu imajo urejene priključke na elektriko, na nekaterih pa je omogočen tudi priključek na vodo. V kampu so prenovili sanitarije, uredili oskrbovalno postajo za avtodome in dostop  do interneta. V kampu deluje tudi mini restavracija, kjer predvsem ob večerih zadiši po pečenih ribah. Gostje kampa se pogosto pomerijo tudi v različnih igrah, organizirajo pa tudi  turnirje v odbojki na mivki in otroško animacijo.kamp Planik Ražanac

Večina plaž v bližini je prodnatih (Puntica  in Punta), medtem ko je v vodi pesek. Sicer pa je obala polna zalivčkov, ki omogočajo tudi bolj  mirno poležavanje ob morju z veličastnim pogledom na Velebit. Lahko pa v kampu najamete tudi čoln in se zapeljete do samotnih plaž ali pa na ribolov.

Zaradi dobre cestne povezanosti vam lokacija kampa omogoča številne izlete npr. do bližnjega kraja Nin, Zadra, Velebita in Nacionalnega parka Paklenica ali pa se z ladjico zapeljete med Kornati. V bližini je tudi eko park, kjer se otroci lahko igrajo z domačimi živalmi.

Kot posebnost omogočajo v kampu Planik tudi najem že postavljenih in opremljenih šotorov dimenzije 3 x 4 metre s stojno višino in dodanim predprostorom. V njem lahko v spalnici, ki je ločena od dnevnega prostora, prespijo 4 osebe. Dodatna opremljenost šotora je odvisna od želja vsakega gosta.

Celotno ponudbo kampa Planik si lahko ogledate na njihovi povsem novi spletni strani, ki je odlično prevedena tudi v slovenščino: www.planik.hr ali pa jih pokličite na tel. številko: +385 (0) 98 272 187.