Kamp Kovačine je za goste pripravil številne popuste

Publication date
Category
Statistics

Kamp Kovačine na otoku Cresu sodi med najbolje ocenjene kampe naši spletni strani. Seveda to ni naključje, saj kamp sodi v skupino Najboljši hrvaški kampi (Croatian's Best Campsite), za kakovost pa so prejeli že številne nagrade tujih avtoklubov in kamping združenj.

Kamp Kovačine na otoku Cresu sodi med najbolje ocenjene kampe naši spletni strani. Seveda to ni naključje, saj je kamp uvrščen v skupino "Najboljši hrvaški kampi (Croatian's Best Campsite)", kamp camping Kovačine Cresza kakovost pa so prejeli že številne nagrade tujih avtoklubov in kamping združenj.

Ta kamp je eden od šestih hrvaških kampov, ki so namenjeni tako oblečenim gostom kot tudi naturistom. Ostali kampi s tako ponudbo so še Kažela v Medulinu, Baldarin prav tako na Cresu, Straško na Pagu, Kosirina na otoku Murter in Mlaska na Hvaru. Gostje kampa Kovačine pohvalijo predvsem dobro lokacijo kampa, saj kamp leži tik ob mestu Cres, lepo urejene parcele in sanitarije ter odlično animacijo za otroke.

kamp camping Kovačine Cres
V Kovačinah so v zadnjih letih postavili 150 mobilnih hišic, ki omogočajo udobno bivanje znotraj kampa, v neposredni bližini morja. Tako imajo klasične mobilne hišice, ki sprejmejo od 4 do 6 oseb, in tudi manjše hišice za 2 osebi, ki so namenjene predvsem parom. V kampu omogočajo tudi najem sob in apartmajev.

Dodatno so v kampu zgradili nov sanitarni objekt, prenovili vse ostale, obogatili animacijski program in gostom kampa omogočili brezplačen dostop do brezžičnega interneta.

Akcijske ponudbe za leto 2011

Imetniki CCI kartice (izdaja jo AMZS) imajo čez celo leto v kampu 10% popust na ceno nočitve osebe.

Tudi letos bodo vsem gostom, ki bodo v kampu ostali minimalno 10 dni, povrnili stroške enosmerne trajektne vozovnice za otok Cres, v primeru min. bivanja 18 dni pa bodo dali popust v vrednosti povratne vozovnice.

V času nizke sezone od 16.4. do 2.7. in od 27.8. do 15.10. pa vam bodo v primeru 7 dnevnega bivanja v kampu 1 dan odšteli (bivate 7 dni, plačate 6 dni) oz. če boste v Kovačinah preživeli vsaj 14 dni boste za to plačali le 12 dni kampiranja (bivate 14 dni, plačate 12 dni).

Še več informacij o kampu Kovačine dobite na spletni strani www.camp-kovacine.com. Lahko pa jim pošljete mail na campkovacine@kovacine.com  oz. jih pokličete direktno v recepcijo kampa na številko +385 (0) 51 573 150.