Sejem Bonaca - fotogalerija in spisek prejemnikov vstopnic

Publication date
Category
Statistics

Objavili smo prve fotografije s sejma Bonaca, ki do nedelje poteka v Marini Portorož. Podelili smo tudi 10 vstopnic.

V Marini Portorož bo do nedelje 28. septembra 2014 potekal 3. sejem Bonaca. Gre za sejem kampinga & karavaninga, navtike, e-mobilnosti, turizma insejem Bonaca 2014 - avtokampi.si zelenih tehnologij. V okviru sejma Bonaca bo potekala tudi podelitev nagrad najboljšim kampom – Naj kamp Adria 2014 in najboljšim skiperjem – Skiper leta ter tudi Dnevnikov triatlon.

Sejem smo obiskali v četrtek in pod novico si lahko ogledate fotogalerijo.

V nagradni igri, ki je potekala do četrtka, smo podelili 10 vstopnic za ogled sejma. Spisek nagrajencev je objavljen pod novico. Čestitamo!

V okviru kamping in karavning dela so na letošnjem sejmu Bonaca na ogled počitniška vozila Adria (na ogled bo tudi nova barvna prikolica Altea 4four), Knaus, Dethleffs, Rimor, Euromobil, Benimar, Roller team, Challenger, Tabbert, Ci, Tischer, Robeta mobil in M-line. Predstavljajo se tudi izdelovalci mobilnih hišic – Adria, Polymobil, Rem, Hosekra, Nord in Luksor.

Novost letošnjega sejma Bonaca je turistični del, ki so ga poimenovali Slovenija brez meja & (Ne)znano zamejstvo, ki poteka pod pokroviteljstvom Ministrstva za zamejce in Slovence po svetu. Na njem se predstavljajo turistični ponudniki iz zamejstva, Slovenije in Istre, pripravljajo pa tudi srečanja podjetnikov in zanimiv kulturni program.

Navtični del obsega tako čolne kot tudi jadrnice, ponudba pa je še bogatejša kot lani, predstavljajo se tudi ponudniki charterja in dodatne navtične opreme. V okviru zelenih tehnologij so predstavljeni električni avtomobili, motorji in kolesa, organiziran pa bo tudi forum na temo e-mobilnosti. Na  sejmu Bonaca bo okviru izbora Naj kamp Adria 2014 v soboto 27.9. ob 16.30 potekala podelitev priznanj najboljšim kampom v Sloveniji in na Hrvaškem. Vabljeni na ogled.

Sejem Bonaca je odprt med 10. in 19. uro. Cene vstopnic za odrasle osebe so 8 eur, upokojenci, dijaki, študenti za ogled plačajo 5 eur, otroci do 12. leta oa imajo gratis vstop. Na voljo je tudi družinska vstopnica (2 odrasla + 4 otroci) za 16 eur. Za avtodomarje je urejen camper stop na otočku pred marino. Več informacij sejmu Bonaca  izveste na strani www.bonaca.si.

NAGRADNA IGRA - PODARJAMO 10 VSTOPNIC ZA OGLED SEJMA BONACA

1. - 10. nagrada - vstopnica za ogled sejma Bonaca

MILOŠ LIKAR, AJDOVŠČINA
GREGOR BRATOŽ, KOPER
JURE PEČJAK, ZAGRADEC
NIKA MACUH, SLOVENSKE KONJICE
BRIGITA MEDLE, ŠENTJERNEJ
SREČKO POVALEJ, IG
LJUBA LIKAR - SEDEJ, LJUBLJANA
LADO BUKOVNIK, KRANJ
BORIS IPAVEC, VIPAVA
ROMANA DEBEVEC, BOROVNICA