Predstavljamo vam mini golf in adventure golf igrišča

Publication date
Category
Statistics

Mini golf igrišča so bila od nekdaj del dodatne animacije v kampih in ostalih turističnih naseljih. Podjetje City Golf Europe se ukvarja s postavitvijo atraktivnih mini golf in adventure golf igrišč.

Predstavljamo vam švedsko podjetje City Golf Europe, ki se lahko pohvali s 65 letno tradicijo izgradnje mini golf in adventure golf igrišč po celotni Evropi. V teh letih so postavili več Citygolf - mini golf igrišča in adventure golf igriščakot 2.200 mini golf igrišč in 150 igrišč za adventure golf.

Tako se lahko pohvalijo z dolgoletnim sodelovanjem z združenjem najboljših evropskih kampov LeadingCampings. Njihova adventure golf igrišča najdemo v najboljšem italijanskem kampu Union Lido pri Benetkah in tudi v najboljšem nemškem kampu Südsee camp. Prav tako so taka mini golf igrišča zgradili tudi v Športnem parku Štrihovec v Mariboru, v kampu Stella Maris pri Umagu in v kampu Zelena Laguna pri Poreču.

Mini golf igrišča podjetja City Golf Europe so znani predvsem po kakovosti, dolgi življenjski dobi, nizkih stroških vzdrževanja in hitri povrnitvi vloženega denarja. Zato so mini golf in adventure golf igrišča primerna tako za avtokampe kot tudi za hotele, terme, zdravilišča, javne površine, parke, športno rekreacijske centre in ostala turistična središča, ki si želijo popestriti svojo ponudbo ter ob tem imeti tudi nekaj dodatnega prihodka.

Razlogi za odločitev o postavitvi City Golf igrišča:
  • zamenjava starih mini golf igrišč, ki ne služijo več svojemu namenu
  • izboljšanje ponudbe v turističnih centrih in podaljšanje turistične sezone
  • atraktiven izgled mini golf igrišča
  • možna uporaba kot dodatna animacija, organizacija tekmovanj in team buildingov
  • investicija, ki zagotovljeno prinaša dodaten prihodek
  • kakovostna izgradnja, garancija in enostavno vzdrževanje

City Mini Golf igrišča - odlikuje kakovost izgradnje, robustnost in enostavno vzdrževanje. Igrišče lahko obsega od 2 do 18 lukenj za kar je potrebna postavi površini od 25 do 650 m2.V ponudbi imajo različne modele mini golf igrišč z raznovrstno opremo in ovirami.Citygolf - mini golf igrišča in adventure golf igrišča

Podjetje City Golf Europe na vsako igrišče zagotavlja 2 leti garancije, trajnost igrišč pa je od 15 do 20 let. Zaradi kakovostne gradnje je mogoče mini golf igrišče uporabljati skozi celo leto, omogočajo pa tudi izgradnjo v notranjih prostorih. Več informacij o City mini golf igriščih dobite na spletni strani: www.sporting.hr

City Adventure Golf igrišča – predstavljajo vrhunec v ponudbi podjetja Citygolf Evropa in je rezultat dolgoletnega dela na področju projektiranja atraktivnih golf igrišč, ki omogočajo igralcem veliko zabave, s tem pa tudi pritegnejo goste, da se vračajo in ponovno igrajo to zanimivo igro.

Za City Adventure Golf igrišča podjetja City Golf Europe je značilno, da so zelo kvalitetna, atraktivna in tudi dobičkonosna. Za postavitev pustolovskega golf igrišča je potrebna nekoliko večja površina od običajnega mini golf igrišča (od 1.000 do 2.000 m2). Omogočajo več različnih tematskih postavitev npr. piratski golf, džungla golf, golf v naravnem okolju, seveda pa lahko igrišče prilagodijo željam naročnika.

Več informacij o City Adventure Golf igriščih dobite na spletni strani www.sporting.hr , lahko pa si naložite tudi celoten Adventure Golf katalog(pdf). Prav tako lahko vse dodatne informacije dobite pri hrvaškem zastopniku podjetja City Golf Europe za področje Hrvaške, Slovenije, BiH in Črne gore na tel. št. +385 (0) 95 9404 925 oz. na elektronskem naslovu info@sporting.hr