Kampa San Polo in Colone s prekrasno plažo sredi Istre

Publication date
Category
Statistics

Kampa San polo in Colone v Balah pri Rovinju imata še nekaj prostih parcel namenjenih pavšalistom. Oglejte si kaj vse vam omogočajo v teh dveh kampih.

Hrvaška Istra je nam zelo blizu in zato so tudi kampi na tem delu priljubljeni pri kampistih, ki parcelo rezervirajo za celo sezono – pavšal. V zadnjih letih je v istrskih kampih zelo težko dobiti prosto kamping parcelo, še težje pa je najti kamp, ki bo imel tako lepo plažo kot jo imajo v obeh kampih v Balah, kjer delujeta kamp San Polo in kamp Colone.kamp San polo kamp Colone Bale

V obeh kampih imajo še nekaj prostih pavšalnih parcel, tako da če iščete kamp, do katerega boste potrebovali manj kot 2 uri vožnje, si lahko ogledate ponudbo kampov v Balah. Kampa San Polo in Colone ležita približno 10 kilometrov južneje od mesta Rovinj. Oba se lahko pohvalita z odlično senco hrastovih dreves in borovcev, kar dokazuje tudi njihov letošnji sloga Camping - Back to nature.

Kampa imata skupno recepcijo, oba pa se lahko pohvalita z izredno dolgima plažama in prekrasnim morjem. V vsakem kampu imajo okoli 400 urejenih kamping prostorov, od tega je nekaj več kot polovica urejenih v parcele, ki so opremljene z elektriko in vodo. V obeh kampih oddajajo tudi 56 mobilni hišic, med katerimi lahko izbirate med klasičnimi hišicami za 5 oseb, De Luxe hišicami, ki so opremljene s po dvema velikima spalnicama in dvema kopalnicama ali pa izberete mini mobilno hišico za 2 osebi. V obeh kampih delujeta manjši trgovinici in restavraciji, od športnih aktivnosti pa omogočajo odbojko na mivki in košarko, v okolici kampov pa so urejene številne kolesarske poti.

Novosti za sezono 2013
Za letošnjo sezono so ob morju dodali 20 novih kamping parcel, dodali 4 mobilne hišice Adria Premium Rimini, dodali bodo tudi Aquapark, kar bo zagotovo všeč najmlajšim, v kampu San Polo pa bo uredili tudi nov lokal na plaži. Že lani so kampistom omogočili spletne rezervacije parcel in mobilnih hišic, v vsakem trenutku pa si lahko preko spletne video kamere tudi ogledate stanje v obeh kampih.

Več informacij o ponudbi kampov San Polo in Colone v Balah dobite na njihovi spletni strani www.camping-monperin.hr oz. na telefonski številki rezervacijskega centra +385 (0) 52 824 338, kjer vam bodo posredovali tudi vse dodatne informacije glede pavšalnega najema kamping parcel oz. glede rezervacij parcel in mobilnih hišic.