Kampa San Polo in Colone s prekrasno plažo sredi Istre

Datum objave
Kategorija
Statistika
2327 ogledov

Kampa San polo in Colone v Balah pri Rovinju imata še nekaj prostih parcel namenjenih pavšalistom. Oglejte si kaj vse vam omogočajo v teh dveh kampih.

Hrvaška Istra je nam zelo blizu in zato so tudi kampi na tem delu priljubljeni pri kampistih, ki parcelo rezervirajo za celo sezono – pavšal. V zadnjih letih je v istrskih kampih zelo težko dobiti prosto kamping parcelo, še težje pa je najti kamp, ki bo imel tako lepo plažo kot jo imajo v obeh kampih v Balah, kjer delujeta kamp San Polo in kamp Colone.kamp San polo kamp Colone Bale

V obeh kampih imajo še nekaj prostih pavšalnih parcel, tako da če iščete kamp, do katerega boste potrebovali manj kot 2 uri vožnje, si lahko ogledate ponudbo kampov v Balah. Kampa San Polo in Colone ležita približno 10 kilometrov južneje od mesta Rovinj. Oba se lahko pohvalita z odlično senco hrastovih dreves in borovcev, kar dokazuje tudi njihov letošnji sloga Camping - Back to nature.

Kampa imata skupno recepcijo, oba pa se lahko pohvalita z izredno dolgima plažama in prekrasnim morjem. V vsakem kampu imajo okoli 400 urejenih kamping prostorov, od tega je nekaj več kot polovica urejenih v parcele, ki so opremljene z elektriko in vodo. V obeh kampih oddajajo tudi 56 mobilni hišic, med katerimi lahko izbirate med klasičnimi hišicami za 5 oseb, De Luxe hišicami, ki so opremljene s po dvema velikima spalnicama in dvema kopalnicama ali pa izberete mini mobilno hišico za 2 osebi. V obeh kampih delujeta manjši trgovinici in restavraciji, od športnih aktivnosti pa omogočajo odbojko na mivki in košarko, v okolici kampov pa so urejene številne kolesarske poti.

Novosti za sezono 2013
Za letošnjo sezono so ob morju dodali 20 novih kamping parcel, dodali 4 mobilne hišice Adria Premium Rimini, dodali bodo tudi Aquapark, kar bo zagotovo všeč najmlajšim, v kampu San Polo pa bo uredili tudi nov lokal na plaži. Že lani so kampistom omogočili spletne rezervacije parcel in mobilnih hišic, v vsakem trenutku pa si lahko preko spletne video kamere tudi ogledate stanje v obeh kampih.

Več informacij o ponudbi kampov San Polo in Colone v Balah dobite na njihovi spletni strani www.camping-monperin.hr oz. na telefonski številki rezervacijskega centra +385 (0) 52 824 338, kjer vam bodo posredovali tudi vse dodatne informacije glede pavšalnega najema kamping parcel oz. glede rezervacij parcel in mobilnih hišic.
Datum objave
Kategorija
Statistika
2327 ogledov