Kamp Straško vstopa v novo kamping sezono s storitvijo VSE ZA VAS!

Publication date
Category
Statistics

Kamp Straško je za novo sezono pripravil novo ugodnost za svoje goste - uporaba vseh športnih objektov znotraj kampa bo brezplačna!

Kamp Straško iz Novalje na otoku Pagu sodi med slovenskimi kampisti med najbolj kamp Straško Novalja Pagpriljubljene kampe ob hrvaški obali. Dokaz je tudi nagrada, ki jo je kamp Straško prejel v lanskem ocenjevanju za Naj kamp 2011 , ko je v kategoriji velikih kampov v Dalmaciji osvojil 1. mesto. Prav tako pa je prejel tudi nagrado "Turistični cvet – kakovost za Hrvaško 2011", ki jo vsako leto podeljuje Hrvaška turistična skupnost.

Novosti v Straškem za kamping sezono 2012
Za kamping sezono 2012 so v Straškem v coni Gold uredili 150 novih parcel velikosti od 110 do 140 m2 in nove luksuzne parcele velikosti od 160 do 180 m2, ki bodo namenjene največjim avtodomom in počitniškim prikolicam. Dodatno so postavili še nekaj novih mobilnih hišic v naturističnem delu kampa. Novost je tudi otroški vrtec, kjer bodo poskrbeli za varstvo najmlajših otrok.kamp Straško Novalja Pag Do začetka poletja bodo na plaži uredili tudi aqua center z odbojko v vodi, trampolini in podobnimi igrali.

Tako vam kamp Straško, ki je kategoriziran s 4 zvezdicami, omogoča kampiranje na 700 urejenih parcelah, ki so vse opremljene z elektriko, vodo, brezžičnim internetom in priklopom na satelitsko televizijo. Po kampu je postavljenih tudi več kot 200 mobilnih hišic, ki so namenjene najemu in omogočajo udobno namestitev v neposredni bližini morja.

Gostom kampa Straško je na voljo tudi 13 sodobno urejenih sanitarnih objektov, ki so prilagojeni tako invalidom kot tudi otrokom. Vsakodnevna animacija za otroke in tudi za odrasle je odlična, imajo pa tudi mini ranč z domačimi živalmi (osli, poniji, kokoške, goske ipd.).

Ob večerih si lahko kar v kampu ogledate tudi katerega od zanimivih filmov, saj imajo tudi kino na odprtem. Skozi leto pripravljajo tudi številne prireditve, ki vrhunec dosežejo z "dnevom kampa Straško", ko poteka velika kamping veselica. Ste vedeli, da kamp Straško prideluje tudi svoje lastno olivno olje?kamp Straško Novalja Pag

Brezplačna uporaba igrišč
Glavna novost pa je nova storitev VSE ZA VAS! Kot že samo ime pove, kamp Straško svojim gostom v ceni kampiranja ali najema mobilne hišice omogoča brezplačno uporabo vse storitev oz. igrišč v njihovem športnem centru.

To pomeni, da boste v Straškem igrali tenis, odbojko na mivki, badminton in uporabljali kegljišče povsem brezplačno.

Rezervacijo kamping parcele ali mobilne hišice lahko opravite kar preko spletne strani kampa Straško :  www.kampstrasko.com ali pa jih pokličete v recepcijo na tel. št. +385 53 663 381.