Kamp Straško v Novalji na otoku Pagu vabi s kvalitetno ponudbo

Publication date
Category
Statistics

Kamp Straško, ki leži ob 2 km dolgem peščenem zalivu tik ob naselju Novalja, sodi v kategorijo najboljših hrvaških kampov. Tako je kamp za lanskoletno sezono s strani Hrvaške turistične zveze prejel nagrado kot drugi kamp z najboljšo ponudbo v kategoriji velikih kampov. Otok Pag oz. kraj Novalja je od Ljubljane oddaljena samo 250 kilometrov, dostop do severnega dela otoka pa zagotavlja trajekt na relaciji Prizna - Žigljen, ki izven sezone vozi med 5:30 in 23:00 uro, v glavni sezoni pa vozi tudi ponoči.

Kamp Straško, ki leži ob 2 km dolgem peščenem zalivu tik ob naselju Novalja, sodi v kategorijo najboljših hrvaških kampov. Tako je kamp za lanskoletno sezono s strani Hrvaške turistične zkamp straško camping novalja pagveze prejel nagrado kot drugi kamp z najboljšo ponudbo v kategoriji velikih kampov.

Otok Pag oz. kraj Novalja je od Ljubljane oddaljena samo 250 kilometrov, dostop do severnega dela  otoka pa zagotavlja trajekt na relaciji Prizna - Žigljen, ki izven sezone vozi med 5:30 in 23:00 uro, v glavni sezoni pa vozi tudi ponoči.

Urejenih več kot 400 parcel
in 100 mobilnih hišk
Avtokamp Straško so v zadnjih letih popolnoma prenovili.Tako je po novem v kampu urejenih kar 400 parcel velikosti od 100 do 120 m2 in vse imajo urejen priključek za elektriko, vodo in priključek na kanalizacijo. Manjši del kampa je ločen in namenjen le nudistom, ostali del kampa pa ni parceliran in je namenjen predvsem šotoristom.

V kampu Straško so postavili tudi nekakšno vasico mobilni hišk, saj jih imajo že več kot 100 in te so od morja oddaljene maksimalno 200 metrov. kamp straško camping novalja pagHišice lahko sprejmejo 4 ali 5 oseb in so popolnoma opremljene s kuhinjo, dnevnim prostorom, dvema spalnicama in lastno kopalnico, vsaka hišica ima tudi klimatsko napravo in lastno teraso. Te so za razliko od ostalih kampov, kjer imajo lesene terase, v večini primerov urejene iz naravnega kamna in se tako lepo ujemajo z okolico.

Sanitarije, lokali, trgovine, restavracije, igrala, internet...
V Straškem so gostje najbolj zadovoljni z bogato ponudbo in kvaliteto. Da so sanitarije urejeno po najnovejših standardih verjetno ni potrebno posebej omenjati. Sanitarije so prilagojene tudi otrokom in invalidom, za mamice z dojenčki pa imajo urejene tudi previjalnice. Za lastnike avtodomov pa bo prav prišla oskrbovalna postaja za ta vozila.
Gostinska ponudba je zelo raznolika od lokalov na sami plaži do picerije in restavracije s ponudbo hrane z žara. Trgovina v kampu je velika in zelo dobro založena, svež kruh in pecivo pa boste lahko vsako jutro kupili kar v pekarni v središču kampa. Večjem delu kampa deluje tudi brezžični in tudi brezplačni internet.

V kampu prevladujejo družine z otroki, športniki in tudi ljubitelji lepih plaž
V kamp Straško se zelo rade vračajo družine z majhnimi otroki, saj ima kamp eno boljših senc na Jadranu, ki jo zagotavljajo hrasti, v gornjem delu kampa pa tudi oljke. Senca sega povsem do morja in tako omogoča celodnevno kopanje tudi najmlajšim, saj se lahko takoj zatem pred soncem skrijejo pod krošnje dreves. Prav tako pa so poskrbeli za otroška igrišča in vsakodnevno animacijo za otroke, ki se ob večerih nadaljuje z zabavnimi plesi in igricami na terasi kampa.
kamp straško camping novalja pag
Seveda pa bodo v Straškem uživali tudi ljubitelji različnih športnih aktivnosti. V kampu imajo kar 11 teniških igrišč, dve igrišči za odbojko na mivki, mini golf ter igrišča za namizni tenis in balinanje. Vsakodnevno se na plaži v kampu odvija telovadba v morju, za otroke pa imajo v vodi urejena številna igrala (gora, vodne gugalnice...). Gostje kampa lahko za vožnjo po morju najamejo pedaline in vodne skuterje ali pa se s kolesi in skuterji, ki jih prav tako izposojajo, odpeljejo do plaž Zrće, Sveti duh, Caska, Planjka v Stari Novaljj in Ručica v Metajni.


Več informacij o celotni ponudbi in rezervacije parcel in mobilnih hišic lahko naredite kar preko spletne strani kampa www.turno.hr oz. na telefonski številki recepcije kampa +385 53 661 226.