V Savudriji vas v senci borovcev pričakujejo v kampu Pineta

Publication date
Category
Statistics

Kamp Pineta v Savudriji je eden od petih kampov v upravljanju družbe Istraturist in sodi med družinam prijazne kampe

Kamp Pineta v Savudriji je eden od petih kampov v upravljanju  družbe Istraturist (Pineta, Stella Maris, Park Umag, Finida in Kanegra FKK). Kamp, ki leži pod samim savudrijskim svetilnikom, kar pomeni da je od Ljubljane oddaljen le 140 kilometrov, je bil pred šestimi leti popolnoma prenovljen. Sodi med mirnejše kampe v katerem zelo rade kampirajo družine z otroki.Kamp Pineta Savudrija Istra Med večjimi kampi v Istri je še eden redkih, v katerem ne boste videli mobilnih hišic.

Parcele so urejene v na dveh območjih, v borovem gozdu, kjer je odlična senca, ter na drugem delu pri samem svetilniku, kjer so parcele urejene na travniku. Skupno imajo 458 parcel opremljenih z elektriko, od tega ima 192 parcel tudi priključek na vodo in satelitsko televizijo. V kampu deluje brezžični internet, možna pa je tudi uporaba računalnika na recepciji kampa – obe storitvi sta zaenkrat še plačljivi.

Plaža v kampu je večinoma skalnata, le na samem začetku ter na koncu kampa sta dva prodnata zaliva. Borovci segajo vse do plaže tako da lahko gostje sami izbirajo ali bodo ležali v senci dreves ali pa se bodo sončili. Gostom kampa je na voljo tudi brezplačna uporaba zunanjega bazena, ki deluje v okviru turističnega naselja.

Kamp Pineta Savudrija IstraV kampu Pineta imajo trgovino, restavracijo, številna igrišča za tenis, odbojko, košarko, nogomet in mini golf, tam deluje tudi potapljaški center. V neposredni bližini lahko najamete tudi kolesa in skuterje.

V kampu imajo štiri sanitarne objekte, ki so vsi po vrsti zelo moderno urejeni. Tako imajo poleg klasičnih sanitarij (wc-ji, tuši, umivalniki) tudi sanitarije prilagojene otrokom in invalidom, kemični wc in tuše za pse. Na voljo je tudi pralnica perila s pralnim strojem in sušilcem.


Za otroke imajo tik ob plaži urejeno otroško igrišče, vsak dan v juliju in avgustu pa organiziraj tudi animacijo. Na svoj račun bodo prišli tudi odrasli, ki se lahko ob večerih zavrtijo ob živi glasbi na bližnji terasi restavracije.

Dodatne informacije o kampu Pineta v Savudriji dobite tudi na spletni strani družbe Istraturist - www.istracamping.com oz. na recepciji kampa na tel. št. +385 (0) 52 709 550