Obiskali smo tovarno Sun Roller Adriatic v Kanižarici in naredili fotogalerijo

Publication date
Category
Statistics

V bližini Črnomlja deluje ena največji tovarn mobilnih hišic v kateri dnevno sestavijo tudi do 7 hišic Sun roller in Adria. Oglejte si kako poteka proizvodnja in tudi nekaj fotografij povsem novega modela

V kampih so mobilne hišice v zadnjih letih postale nepogrešljiv del ponudbe vseh večjih kampov ob hrvaški obali. Tako že več kot 80 kampov na Hrvaškem in 10 kampov v Sloveniji omogočajo najem mobilnih hišic.
mobilne hišice Sun Roller Adriatic
Ena največjih tovarn mobilnih hišic v Evropi je tudi v bližini Črnomlja, kjer je Sun Roller Adriatic pred leti postavil sodobno proizvodnjo, v kateri dnevno izdelajo tudi do 7 novih mobilnih hišic Sun Roller in Adria. Oglejte si fotogalerijo poteka izdelave mobilne hišice in tudi slike najnovejšega križanca med počitniško prikolico in mobilno hišico.

V prvih letih so bile mobilne hišice večinoma velike 24 m2, sedaj pa je "osnoven" model hišice površine 32 m2, nekatere pa presegajo tudi že 40 m2. Hišice so sedaj večinoma že vse opremljene s po dvema kopalnicama, spalnico, otroško sobo in kuhinjo z dnevnim prostorom, nekateri modeli pa imajo tudi po dve otroški sobi in so tako primerne za velike družine.

V podjetju Sun Roller Adriatic vsako leto pripravijo tudi številne novosti. Letos so pridobili certifikat po standardu ISO 9001:2008 - Design in konstrukcija mobilnih hišic, ki potrjuje ustreznost procesov za vodenje proizvodnje in nadzorne dokumentacije družbe.mobilne hišice Sun Roller Adriatic

V Sun Roller Adriatic se znajo prilagoditi tudi željam posameznih kupcev. Tako so letos za italijanski kamp Union Lido, ki sodi v skupino 10-ih najboljših evropskih kampov, pripravili posebno različico mobilnih hišic z imenom Mobile Home Easy. V času našega pa smo si lahko ogledali potek izgradnje nekakšnega križanca med počitniško prikolico in mobilno hišico, ki bo prav tako na ogled v tem italijanskem kampu.

Gre za posebno konstrukcijo počitniške prikolice dolžine 7,4 m in širine 2,4 m. Posebnost te je, da se v "prikolico" vstopa skozi velika panoramska vrata, v notranjosti pa je poleg osrednjega dnevnega prostora še manjša kuhinja, spalnica in pa kopalnica, ki je v tej izvedbi lahko tudi hodnik med dnevnim prostorom in spalnico. Sestavljena je namreč iz treh manjših prostorov - umivalnik, tuš, wc, ki so med seboj ločeni z drsnimi vrati.

Celotno ponudbo mobilnih hišic Adria in Sun Roller si lahko ogledate na spletni strani www.adria-living.com, kjer so vam na ogled vsi modeli mobilnih hišic. Prav tako pa vam bodo znali pomagati glede postavitve hišic v kampih, saj le nekateri kampi omogočajo tudi privatno postavitev hišice.