Obiščite navtični sejem Internautica in kampirajte v kampu Lucija

Publication date
Category
Statistics

Drugi in tretji vikend bo v marini Portorož potekal že 18. navtični sejem Internautica na kateri pričakujejo več kot 30.000 obiskovalcev. Kje prespati v času prireditve? V sosednjem kampu Lucija :)

Letošnja 18. Internautica bo nekaj posebnega saj bo potekala dva podaljšana vikenda in sicer od 10. do 12. maja ter od 17. do 19. maja. Tako bodo prireditelji malce omilili gnečo, saj se Internautica Lucija Portorožbodo obiskovalci nekoliko porazdelili, razstavljalcem pa bo vmesni čas, ko bo sejem za obiskovalce zaprt, omogočili pripravo različnih dogodkov npr. novinarske predstavitve, preizkuse plovil...

Tudi za letošnji sejem so pripravili več kot 250 novih plovil, skupno pa se bo predstavilo več kot 400 razstavljalcev. Tako v obeh vikendih skupno pričakujejo več kot 30.000 obiskovalcev.

Poleg številnih novih plovil pa bodo v času Internatutice potekale tudi številne prireditve in dogodki. Na samem sejmu bodo letos prvič pripravili izbor Jadransko plovilo leta 2013, predstavili bodo starodobna plovila, pripravili parado starodobnih vozil, profesionalna jet-ski ekipa bratov Florjančič pa bo navduševal z akrobacijami na vodi.

Tradicionalna regata jadrnic kamp Lucija PortorožMarinada bo letos potekala v soboto 18. maja (datum je bil zaradi slabega vremena prestavljen - start ob 12. uri v Izoli) in se bo zaključila z večernim koncertom legendarnega Zdravka Čolića v portoroškem Avditoriju.

Ker je v dneh Internautice v Portorožu in okolici zelo težko dobiti prosto sobo vam svetujemo, da si zagotovite prosto kamping parcelo v sosednjem kampu Lucija, kjer so v zadnjih letih uredili 45 novih kamping parcel namenjenih predvsem gostom z avtodomi in počitniškimi prikolicami. Kamp Lucija ima izredno lokacijo za obisk navtičnega sejma in vseh preostalih prireditev v Portorožu, saj boste imeli svojo »hotelsko sobo« le nekaj minut oddaljeno od glavnega dogajanja.

Več informacij o ponudbi kampa Lucija, cenah kampiranja  ter rezervacije parcel lahko opravite preko spletne strani kampa Lucija: www.camp-lucija.si