Ob 8. marcu kampistkam podarimo visečo mrežo

Publication date
Category
Statistics

Kampistke - ob vašem prazniku smo na našem forumu pripravili posebno akcijo, v kateri bomo podarili 5 visečih mrež Samba duo.

Drage kampistke!  Vse najboljše ob dnevu žena!

Ob vašem prazniku smo na našem forumu pripravili posebno akcijo, v kateri bomo ženskim članicam foruma - kampistkam podarili 5 visečih mrež Samba duo.kamp viseča mreža avtokampi.si

Zakaj ne bi na letošnjem dopustu tudi ve kampistke uživale ob guganju v viseči mreži? 5 lepih in kvalitetnih viseči mrež Samba duo, ki so dovolj velike in zdržijo tudi dve osebi, bomo podarili na našem forumu.

Kaj morate storiti?

Na našem forumu nam do nedelje 11.3. napišite nekaj besed o tem kaj vam je pri kampiranju najbolj všeč. Lahko tudi napišete kdo pri vas podpira tri kline in kdo samo enega :) ali pa kako svojega partnerja prepričate, da namesto vas na dopustu pomije posodo. Lahko pa napišete tudi kakšno anekdoto iz ženskega kampiranja. Čisto na kratko, en komplicirajte :). Vse odgovore zbiramo na našem kamping forumu.

Med vsemi odgovori bomo ob koncu akcije izbrali 2 kampistki z najbolj izvirnim odgovorom (izbor bomo prepustili ženskemu delu ekipe avtokampi.si)  in 3 naključne kampistke, ki bodo prejele visečo mrežo Samba duo.