Novosti v kampih Maistra v Rovinju in Vrsarju - mobilne hišice v kampih Valkanela in Polari!

Publication date
Category
Statistics

Družba Maistra upravlja 4 kampe v okolici Rovinja (Polari, Veštar, Amarin in Valdaliso) in 3 kampe v okolici Vrsarja (Valkanela, Porto Sole in Koversada). Oglejte si novosti v njihovih kampih.

Rovinj in Vrsar sodita med bisere Istre in če je prvi nekakšen maneken hrvaške obale z bogato kulturno dediščino, drugi nudi sproščeno ozračje znotraj ozkih ulic ribiškega naselja. Maistra - kampi Vrsar, Rovinj

Večino hotelov, apartmajskih naselij in kampov v okolici teh dveh mest je v upravljanju družbe Maistra. V okolici Rovinja delujejo kampi Polari, Veštar, Amarin in Valdaliso, v okolici Vrsarja pa kampi Valkanela, Porto Sole in naturistični kamp Koversada.

V Maistri se trudijo ponudbo kampiranja prilagoditi družinam z otroki. Želja je, da bi bile družinske kamping počitnice čas, ki se ga bodo z veseljem spominjali vsi družinski člani. Tako v kampih pripravljajo zanimive animacijske programe, raznovrstne športne aktivnosti in ustvarjalne delavnice, ob tem pa organizirajo tudi družinske izlete po okolici.

V času pred in posezone so pripravili 7 dnevne družinske pakete po posebno nizkih cenah. Tako lahko kamping počitnice na parceli za 4 osebe rezervirate že za 18 eur na noč, ob tem pa uživate ob dodatnih ugodnostih pri uporabi športnih objektov in v restavracijah.
Maistra - kampi Vrsar, Rovinj
Novosti v kampih za sezono 2013
V družbi Maistra so se odločili, da v kampih Valkanela in Polari postavijo nove mobilne hišice, ki bodo gostom na voljo po 17. maju. Kamp Porto Sole v Vrsarju pa bo postal prvi zimski kamp v Istri.

Kamp Valkanela – 50 mobilnih hišic z bazeni
V kampu Valkanela so imeli do sedaj le agencijsko ponudbo najema mobilnih hišic. Pred letošnjo sezono pa bodo v gornjem delu kampa postavili naselje 50-ih prestižnih mobilnih hišic, katerim bodo dodali tudi 7 manjših bazenov (24m2), ki bodo na voljo le gostom v hišicah.

Mobilne hišice v kampu Valkanela bodo velike 32 m2 in bodo omogočale dopust za 4 odrasle osebe in 2 otroka. Opremljene bodo z 2 spalnicama, 2 kopalnicama, dnevnim prostorom s kuhinjo in zunanjo teraso s sedežno garnituro in ležalniki. Hišice bodo klimatizirane, dodana bo satelitska televizija, v kuhinji pa poleg klasične opreme (štedilnik, hladilnik, posoda) tudi mikrovalovna pečica in avtomat za kavo. Gostom v mobilnih hišicah bo na voljo tudi brezplačna uporaba interneta, v ceni najema pa bo vključena tudi uporaba posteljnine in brisač.

Dodatno bodo v kampu uredili 200 novih kamping parcel ter dodatno uredili kanalizacijo po kampu. Sredi aprila smo obiskali kamp Valkanela in spodaj si lahko ogledate nekaj fotografij poteka obnovitvenih del in izgradnje prostora z mobilnimi hišicami.

Kamp Polari – 18 mobilnih hišic z lastno masažno kadjo
Maistra - kampi Vrsar, Rovinj
Rovinjski kamp Polari z letom 2013 vstopa v svet glamuroznega kampiranja. V gornjem delu kampa bodo postavili 18 luksuznih mobilnih hišic, ki bodo za razliko od vseh hišic v ostalih kampih opremljene z lastno masažno kadjo, ki bo postavljena na zunanji terasi.

Vse hišice v kampu Polari bodo velikosti 32 m2 in bodo opremljene z 2 spalnicama, 2 kopalnicama, popolnoma opremljeno kuhinjo z dnevnim prostorom in leseno zunanjo teraso z že prej omenjeno masažno kadjo  - jacuzzi. Gostom bo na voljo tudi brezplačni dostop do interneta, klima in satelitska televizija.

Kamp Porto Sole – prvi zimski kamp v Istri
V neposredni bližini Vrsarja leži kamp Porto Sole, ki bo po novem odprt tekom celega leta in tako postaja prvi zimski kamp v Istri. O zimski ponudbi kampa Porto Sole bomo še pisali, zaenkrat je znano, da bodo tudi pavšalistom omogočili podaljšanje oz. spremembo sezonskega pavšala v celoletnega ob doplačilu 500 eur. Seveda pričakujemo, da se bo še kakšen drug istrski kamp odločil za odprtje tekom zime.

Kamp Amarin - novi zunanji bazeni

Kamp Amarin letos dobiva nove zunanje bazene in moderno restavracijo, ki bo delovala v neposredni bližini bazenov. Tako bo ponudba tega kampa še bolj prilagojena družinam.

Online rezervacije prinašajo najnižje cene
Več informacij o ponudbi kampov Maistra izveste na njihovi spletni strani www.campingrovinjvrsar.com, kjer lahko opravite tudi spletne rezervacije kamping parcel in mobilnih hišic. Ker se spletne cene vseskozi spreminjajo izkoristite različne akcije, ki jih objavijo le na spletu.