Nakup mobilne hišice v kampu Selce - 3D slike naselja

Publication date
Category
Statistics

V kampu Selce pri Crikvenici omogočajo nakup mobilnih hišic Shelbox - Tavolara. Priznano podjetje, ki upravlja kamp, ugodna cena, znan strošek pavšala, neomejeno število oseb...

V kampu Selce pri Crikvenici, ki je od Ljubljane oddaljen le 150 km, je sedaj možen nakup povsem novih mobilnih hišic. Tako boste lahko svoj dopust ali pa vikende preživljali kar ob morju, v povsem prenovljenem kampu Selce in s pogledom na Kvarner, otok Krk in krški most.kamp Selce Crikvenica

Kamp bo pred pričetkom sezone 2012 doživel korenito prenovo. Upravljanje je namreč prevzelo podjetje EFFECTUS, ki je znano predvsem po prenovi kampa Straško, v zadnjem letu pa prenavljajo tudi kamp Njivice na Krku.

V kampu v Selcah bodo najprej uredili parcele, renovirali eden sanitarni objekt in po celotnem kampu uredili brezžični dostop do interneta. V času poletne sezone bo dobrodošla novost tudi organizirana animacija za otroke.

Ponudbo kampa Selce bodo obogatili tudi s postavitvijo mobilnih hišic. Nekaj jih bo namenjenih klasičnemu najemu, večina pa čaka na nove lastnike, ki bodo hišice kar kupili. Na voljo so mobilne hišice znamke Shelbox, tip Tavolara, ki v zadnjih letih sodi med najbolje prodajani model. Ta mobilna hišica je dimenzij 8 x 4 metre, v njej pa lahko prespi do 6 oseb. Vsaka hišica je opremljena z dvema spalnicama, dvema kopalnicama in dnevnim prostorom s kuhinjo. Cena tako opremljene mobilne hišice je 20.418 evrov (davek je že vključen). Vsak gost se lahko dodatno odloči tudi za vgraditev klimatske naprave ali pa postavitev lesene terase.kamp Selce Crikvenica

Ob nakupu mobilne hišice pa bo lastnik moral vsako leto plačati tudi pavšalni najem parcele opremljena z vsemi potrebni priključki za uporabo hišice (elektrika, voda, kanalizacija). Cena letnega najema parcele je 2.770 evrov, to ceno pa vsem kupcem hišic garantirajo tudi za naslednjo sezono. Cena pavšala vključuje neomejeno število oseb (gostje v hišici plačajo samo prijavo in turistično takso), elektriko, vodo, odvoz smeti in parkirno mesto.

Tako z nakupom mobilne hišice in plačilom pavšala ne boste imeli nobenih dodatnih stroškov npr. davka na nepremičnine ali pa mesečnih položnic za elektriko in komunalo.

Več informacij o nakupu mobilnih hišic v kampu Selce lahko dobite na elektronskem naslovu ana.buovac@effectus-consulting.hr oz. ne telefonski številki +385 91 798 25 36, kjer vam bo gospa Ana Buovac odgovorila na vsa dodatna vprašanja.

Lahko pa si ogledate tudi njihovo spletno stran: www.mobilnehisice.si