Kamp Valkanela, Vrsar - fotogalerija vseh novosti: plaže, bazenov, parcel

Publication date
Category
Statistics

Kamp Valkanela je po 4 mesecih gradnje dobil prenovljeno plažo in nove bazene. Objavljamo prve fotografije vseh novosti iz tega odličnega kampa za družine.

Kamp Valkanela je med slovenskimi kampisti zagotovo eden najbolj priljubljenih. Lahko bi rekli, da po priljubljenosti sodi v kategorijo kampov Straško, Njivice, Čikat, Šimuni, Aminess Sirena in Aminess park Mareda.nova plaža  kamp Valkanela Vrsar - avtokampi.si

Za letošnjo sezono je bila v kampu Valkanela napovedana prenova plaže in izgradnja bazenov. Sredi februarja se v kampu ni še nič dogajalo, tako da smo bili tudi mi že malce skeptični, da bo prišlo do realizacije projekta. Potem pa se je v začetku marca intenzivno pričelo z deli. Obljuba je bila, da bo plaža končana že sredi maja, bazeni pa do 25. junija. Ker pa vse ne gre vedno po planih, letos spomladi pa je bilo v Istri kar precej deževnih dni, se je vse skupaj zamaknilo za teden dni.

Kamp Valkanela smo obiskali prav v dneh ob odprtju novih bazenov, ki bodo za vse goste odprti od 1. julija. Pod novico objavljamo obsežno fotogalerijo novosti, parcel in mobilnih hišic v kampu Valkanela.

Na prenovljeni osrednji plaži pa številni kampisti uživajo že mesec dni. Plaža je sedaj razdeljena na več manjših zalivčkov, ki so večinoma prodnati, en del pa je mivkast in tik ob plaži so uredili tudi novo otroško igrišče. Seveda je tam tudi največ družini z otroki, ki iz mivke gradijo gradove. Na plaži je več stopničasto urejenih betoniranih mest namenjenih sončenju. Osrednji del plaže dopolnjuje nov lokal, prostor za animacijo, športni center, nova pa sta tudi lokalčka s pijačami, sladoledom in hitro prehrano na začetku in koncu zaliva. Nov je tudi način plačevanja, saj lahko v lokalih in restavracijah plačujete tudi z zapestnico (prejmete jo ob prijavi na recepciji), celoten račun pa poravnate ob odjavi.bazeni kamp Valkanela Vrsar - avtokampi.si

Poleg nove plaže pa je v kampu Valkanela novost tudi nov bazenskih kompleks z velikim plavalnim bazenom, otroškim bazenom in bazenom za skakanje v vodo, kjer je globina vode kar 3,4m. Slavnostna otvoritev bazenov bo v petek, 1.7. ob 17. uri, nova restavracija ob bazenih pa bo odprta nekaj dni kasneje, saj je potrebno dokončno urediti še notranjost. Bazeni bodo odprti vsak dan med 9. in 19. uro.

Sicer pa je vzdušje v kampu Valkanela vedno odlično. V kampu je veliko otrok različnih starosti, ob evropskem nogometnem prvenstvu so uredili veliko video steno, kjer gostje lahko tik ob morju spremljajo tekme, otroci pa se igrajo v bližnjem športnem in animacijskem centru. Kamping parcele so lepo urejene in številne imajo odlično senco. Letos so na koncu kampa uredili tudi nekaj novih parcel, ki so dovolj velike tudi za največje avtodome in prikolice.

V kampu Valkanela imajo tudi dve naselji mobilnih hišic. Gornje je opremljeno z bazeni, določene mobilne hišice imajo na terasi tudi svoj jacuzzi, drugo naselje pa  je bližje morja in tik ob novih bazenih. Vsaka mobilna hišica ima veliko teraso, dve spalnici in dve kopalnici, opremljenost pa je odlična. Nekaj hišic pa je namenjenih tudi večjim družinam in imajo tri spalnice.

Kamp Valkanela omogoča tudi popust na Avtokampi.si kamping kartico in sicer 10% na ceno osebe in parcele v nizki sezoni in 5% v glavni sezoni. Kartico brezplačno naročite tukaj.

Več informacij o ponudi kampa Valkanela in ostalih kampov družbe Maistra dobite na spletni strani www.campingrovinjvrsar.com