Kamp Selce v Crikvenici bo v letu 2012 doživel pomembne spremembe in renovacije

Publication date
Category
Statistics

Kamp Selce iz Crikvenice bo v naslednjih letih doživel številne spremembe na področju kakovosti. Upravljanje kampa je namreč prevzela družba EFFECTUS, ki je znana po uspešnih prenovah številnih hrvaških kampov.

Kamp Selce v Crikvenici bo v letu 2012 doživel že dolgo pričakovano spremembo in delno renovacijo. Z novim letom bo upravljanje kampa prevzelo podjetje EFFECTUS, ki se lahko pohvali z 10 letnim  uspešnim delom na področju upravljanja številnih hrvaških kampov, ki so vsi po vrsti ocenjeni s štirimi zvezdicami in v ocenjevanjih osvajajo vidna mesta.

Tako je podjetje EFFECTUS na samem začetku delovanja sodeloval pri projektih prenove kampov Vira na Hvaru in Stobreč v Splitu. EFFECTUS je v zadnjih letih tudi odgovoren za veliko prenovo kampa Straško, kjer so povsem na novo uredili parcele, jih sodobno opremili, prenovili sanitarije in postavili mobilne hišice. kamp Selce CrikvenicaTako sedaj ta kamp sodi v sam vrh hrvaške kamping ponudbe.

V letu 2010 so vstopili v upravljanje kampa Njivice na otoku Krku, kjer je bila po 20 letih delovanja nujno potrebna prenova. Že v prvem letu so uredili nove parcele in postavili mobilne hišice, za leto 2012 pa bodo uredili nove parcele po celotnem kampu, dodatno postavili mobilne hišice ob morju, uredili plažo in prenovili sanitarije.

EFFECTUS bo prenovil kamp Selce
V kampu Selce že za sezono 2012 pripravljajo številne novosti od ureditve novih parcel, renovacije sanitarnega objekta do brezžičnega dostopa do interneta po celotnem kampu in v organizirane vsakodnevne animacije za otroke.

Znane so tudi že cene pavšalnega najema parcel v kampu Selce, ki se bodo gibale od 1.655 evrov za parcele v drugi coni, nekoliko bliže morju je cena pavšala 1.960 evrov in v prvi vrsti ob morju 2.390 evrov. Več informacij o postavitvi počitniške prikolice na pavšal v kamp Selce lahko vsi zainteresirani dobite na tel. št. +385 91 798 25 36 ali pa na elektronskem naslovu: ana.buovac@effectus-consulting.hr


Prodaja mobilnih hišic in postavitev v kampih na Hrvaškem
Podjetje EFFECTUS
pa je poznano tudi po možnosti nakupa mobilnih hišic, ki jih na vašo željo lahko postavijo v številnih hrvaških kampih. Sistem nakupa mobilne hišice preko podjetjakamp Njivice EFFECTUS je za končnega uporabnika veliko cenejši, saj ima podjetje EFFECTUS bolje nabavne pogoje pri proizvajalcih mobilnih hišic kot posamezniki, prav tako pa ima urejen prevoz do kampov in dobre povezave s posameznimi kampi, ki omogočajo postavitev individualnih mobilnih hišic.

Tako vam lahko podjetje EFFECTUS postavi vašo novo mobilno hišico v kampih Njivice na otoku Krku, kamp Colone v Balah pri Rovinju, Park Soline in Ljutić v Biogradu in kamp Zaton v Ninu pri Zadru.

Po novem pa bo možen nakup mobilne hišice tudi v kampu Selce pri Crikvenici. Več informacij o prodaji mobilnih hišic, cenah in ostalih podrobnostih dobite na spletni strani www.mobilnehisice.si