Kamp Tiha - Šilo na otoku Krk vabi na kampiranje tik ob morju

Datum objave
Kategorija
Statistika

Otok Krk je priljubljen zaradi bližine in številnih možnosti izletov, kolesarjenja, lahko obiščete tudi kraško jamo Biserujka. Na vzhodni strani otoka je ob lepih prodnatih plažah ob robu kraja Šilo urejen kamp Tiha. Lani so v kampu ob morju postavili nove Delux mobilne hišice, ki so plod njihove lastne proizvodnje, za letos pa so pripravili posebno ponudbo kampiranja z Avtokampi kartico in akcijo za najem mobilnih hišic.

V kampu Tiha so v zadnjih letih pridobil kar nekaj novosti, saj so ob morju uredili parcele za avtodome in počitniške prikolice, v levem delu kampa so postavili nove mobilne hišice. Kamp je odprt od sredine aprila do začetka novembra.

Kamp Tiha se deli na dva dela – parcela ob morju z elektriko in vodo, ki so bolj sončne in tako zelo primerne spomladi in jeseni, za pavšaliste pa so urejene parcel v osrednjem in gornjem delu kampa, kjer je tudi nekaj več borovcev.

Lani so v kampu opravili dela na kanalizaciji, ob tem pa položili nove vodovodne cevi in elektriko, postavili novo razsvetljavo po kampu, dodatno uredili plažo za pse, za večjo varnost gostov pa bo poskrbela nova ograja okoli kampa.

Letos v kampu Tiha omogočajo tudi posebno ceno kampiranja za imetnike Avtokampi kartice > 21 € za 2 osebi, max. do 3 otroke stare do 5 let in parcelo Classic z elektriko v terminih 15.4. - 6.6. & 15.9. - 3.11.

Plaža v kampu je kombinacija prodnatih zalivov (eden večji), ob robu zaliva je tudi pomol, kjer se otroci radi igrajo in skačejo v morje. Lokacija je zanimiva tudi za veslanje na SUP deskah ali v kajakih. Lahko pa se peš ali s kolesom odpravite tudi do kakšne manj obljudene plaže v bližini.

Ob plaži je lokal, trgovina in restavracije pa so potem v Šilu, ki je oddaljen 5 minut hoje. Na voljo je nekaj športnih igrišč (košarka, nogomet, tenis), v kraju je marina in potapljaški center.

Najem mobilne hišice v kampu Tiha

V neposredni bližini morja so za najem na voljo zelo prostorne mobilne hišice za 4 – 6 oseb opremljenih z dvema ali tremi spalnicami, lastno kuhinjo, kopalnico in nadkrito teraso. Vse hišice so klimatizirane, ob doplačilu pa so v hiškah dovoljeni tudi kužki.

NOVO - Delux mobilne hišice v bližini morja, ki navdušijo s površino 44 m2, prostorno teraso s pogledom na morje, dvema spalnicami in dvema kopalnicama, tako da udobno biva 4 - 5 oseb.  Tudi v teh hišicah so ob doplačilu dovoljeni psi.

AKCIJA na najema mobilnih hišic v pred in po sezoni

V kampu Tiha so pripravili akcijsko ponudbo najema mobilnih hišic  - do 20% popust v času pred in po sezone v terminih do 9.6. in od 9.9. naprej za najem hišice za minimalno 7 noči.

Cena za prvomajske počitnice že od 73 € na noč, za delux hišice ob morju pa od 120 €. Preverite cene najema mobilnih hišic na > https://mobilnahisica.si

Več informacij in rezervacije parcel in mobilnih hišic v kampu Tiha > https://malin-krk.com