Pomlad v kampu Falkensteiner Premium Camping Zadar

Datum objave
Kategorija
Statistika
8521 ogledov

V Dalmaciji imajo ob začetku pomladi ob sončnih dnevih temperature okoli 20 °C, kar je prijetno za sprehode, ogled mest in tudi kolesarjenje ob morju. V kampu Falkensteiner Premium Camping Zadar so pripravili akcijo na Avtokampi kartico in vabijo, da prvomajske počitnice preživite v Zadru.

Pomladansko kampiranje v Zadru

Falkensteiner Premium Camping Zadar leži na severnem delu mesta, tako da lahko hitro pridete do starega mestnega jedra, kjer se je prijetno sprehoditi po ozkih ulicah in si ogledati tudi morske orgle - gre za naravni glasbeni inštrument, kjer morje z valovanjem igra na pod marmornatimi stopnicami vgrajene piščali.

Samo nekaj metrov stran je Forum - trg iz rimskega obdobja, v bližini glavnih vrat Zadra in mestnega obzidja, ki so nekoč varovali mesto pred Turki, pa boste našli tudi trg petih vodnjakov. Obvezno skočite še na zadrsko tržnico, si oglejte stolnico Sv. Anastazije, ki je največja cerkev na Hrvaškem, in cerkev Sv. Donata.

Kamp Falkensteiner Premium ima 270 lepo urejenih kamping parcel, dodatno pa v gornjem delu še 86 mobilnih hišic in 13 glamping šotorov Adria. V sklopu kampa je tudi večji ogrevan sanitarni objekt, otroška igrala in objekt za animacijo, v začetku aprila pa odpirajo tudi restavracijo.

Kopanje v bazenih & Wellness

Od 7. aprila naprej je v kampu že odprt wellness v kampu, ki vključuje finsko in turško savno, ogrevan manjši zunanji bazen ter fitnes. Wellness je odprt le ta odrasle osebe in je z agoste kampa brezplačen, doplačajo se samo masaže in lepotni tretmaji.

Ker pa v aprilu pričakujejo veliko družin iz Slovenije, bodo od 7.4. do 1.5. še vedno omogočali uporabo hotelskega wellnessa in ogrevanega bazena - doplačilo za cel dan kopanja bo po akcijski ceni 15 € na osebo (redna cena 35 €), otroci pa bodo imeli kopanje gratis.

Veliki bazen s toboganom, ki je v kampu, bo odprt predvidoma od konca aprila.

Kampiranje z Avtokampi kartico

Izkoristite posebno akcijsko ceno, ki velja ob začetku kamping sezone za goste, ki imajo Avtokampi kartico:

> 2 osebi kampirata že za 23 € - vključena parcela Blue ali Sky Blue (100 - 200m od morja) z elektriko v terminih od 1.1. do 25.5. in potem jeseni med 25.9. in 31.12., otroci stari 6 - 12 let doplačajo 8 €.

Dodatna akcija - zajtrk v restavraciji kampa za naše goste samo 10 €!

Najem mobilnih hišic in glamping šotorov

V kampu Falkensteiner Premium Camping Zadar so čez celo leto na voljo tudi mobilne hišice. Omogočajo najem manjših hišic za 2 osebi in večjih za 4 ali 6 oseb. Tiste največje imajo tudi tri spalnice, tako da res udobno lahko prespi do šest oseb. Vse hišice imajo svojo kuhinjo in kopalnico.

Od aprila do oktobra pa lahko prespite tudi v glamping šotorih Adria in večji družinski šotori za 5 - 6 oseb so opremljeni s kuhinjo in kopalnico.

Vse mobilne hiške in glamping šotori imajo klimatsko napravo, tako da je poskrbljeno za hlajenje ter tudi ogrevanje.

Cena najema mobilnih hišic:

- prvomajske počitnice od 147 € za hišico za 4 osebe ali 174 € za mobilno hišico za 6 + 1 osebo

Cena najema glamping šotorov:

- prvomajske počitnice 181 € na noč za 5 oseb

AKCIJA za bivanje med tednom

- če boste najeli mobilno hišico ali glamping šotor v terminih med tednom, boste prejeli 15% popust na redne cene + dodatno še 5% na člane Blue Spirit Club. Akcija velja od 15.3. do 17.5. 2023

Več o kampiranju in najemu mobilnih hišic v Zadru >>

Datum objave
Kategorija
Statistika
8521 ogledov