Butan plin vabi na spomladanski dan odprtih vrat – četrtek, 20.4.

Datum objave
Kategorija
Statistika

Trgovino Butan plin na Verovškovi v Ljubljani zagotovo že dobro poznate, da pa bi preverili njihovo najnovejšo ponudbo, bodo v četrtek, 20. aprila, pripravili Dan specializirane trgovine za plin in plinske izdelke. Izkoristite akcijsko ponudbo in dodatni popust, ki ga nudijo samo ta dan.

Bližajo se prvomajske počitnice in do takrat bodo odprti večinoma že vsi kampi, zato je potrebno poskrbeti tudi za nakup potrebne opreme. Običajno se za 1. maj odpira tudi sezona žarov, zato so v trgovini Butan plinu poskrbeli, da imajo vso potrebno opremo na zalogi.

Med najbolj priljubljenimi izdelki pri Butan plinu so plinski kamping kuhalniki, manjše turistične plinske jeklenke, plinski žari, ki so še posebej primerni za uporabo v kampih, kjer običajno klasičnih žarov zaradi nevarnosti pred požari ni dovoljeno uporabiti.

Pripravili so tudi komplete žarov ali kuhalnikov, ki vključujejo tudi turistično jeklenko, na voljo pa so tudi kuhalniki na plinske kartuše, svetilke, ustrezne cevi ca priklop, adapterji, ki jih predvsem avtodomarji potrebujejo ob polnjenju plinskih jeklenk na poteh po Evropi.

Lahko pa se že zdaj pripravite na jesen in kupite boben za peko kostanja, ki je bil lansko leto eden najbolje prodajanih izdelkov.

Dan odprtih vrat – 20. april

V četrtek, 20.4. bo med 7.45 in 18. uro v trgovini na Verovškovi 70 v Ljubljani potekal Butanov dan odprtih vrat in samo ta dan bo ob nakupu v trgovini veljal 10% popust na vse izdelke (izjema je plin, ne velja za spletne nakupe).

Strokovnjaki vam bodo čez cel dan na voljo za različne nasvete, sredi dneva bodo v plinski peči pekli pice, vsak gost pa bo lahko zavrtel kolo sreče in tako osvojil še kakšno lepo praktično nagrado.

Celotno ponudbo plinskih žarov, kuhalnikov in ostale plinske opreme za kampiranje > trgovina.butanplin.si