Butan plin vabi na spomladanski dan odprtih vrat – sreda, 24. april

Datum objave
Kategorija
Statistika

Butan plin vabi na dan odprtih vrat, ki bo potekal v sredo, 24. aprila, čez cel dan. V njihovi trgovini na Verovškovi ulici v Ljubljani bodo pripravili posebno akcijsko ponudbo, sodelovali boste lahko v nagradni igri za lepe nagrade in poizkusili dobrote pripravljene v plinski pečici Ooni.

Bližajo se prvomajske počitnice, ki pomenijo prvi vrhunec letošnje kamping sezone. Kampi so že odprti in čakajo prve goste, da pridejo uživat na urejene parcele.

Običajno se za 1. maj odpira tudi sezona žarov, zato so v trgovini Butan plinu poskrbeli, da imajo vso potrebno opremo na zalogi.

Med najbolj priljubljenimi izdelki pri Butan plinu so plinski kamping kuhalniki, manjše turistične plinske jeklenke, plinski žari, ki so še posebej primerni za uporabo v kampih, kjer običajno klasičnih žarov zaradi nevarnosti pred požari ni dovoljeno uporabiti.

Pripravili so tudi komplete žarov ali kuhalnikov, ki vključujejo tudi turistično jeklenko, na voljo pa so tudi kuhalniki na plinske kartuše, svetilke, ustrezne cevi ca priklop, adapterji, ki jih predvsem avtodomarji potrebujejo ob polnjenju plinskih jeklenk na poteh po Evropi.

5 dejstev o turističnih jeklenkah - polnjenje in varna uporaba >

Za tiste, ki imate radi lepo urejeno okolico doma, pa imajo kot novost vrtni set za učinkovito in okolju prijazno odstranjevanje plevela.

Lahko pa se že zdaj po akcijski ceni pripravite na jesen in kupite boben za peko kostanja, ki je bil lansko leto eden najbolje prodajanih izdelkov.

Dan odprtih vrat – sreda, 24. april

V sredo, 24.4. bo med 7.45 in 19. uro v trgovini na Verovškovi 70 v Ljubljani potekal dan trgovine Butan plin in samo ta dan bo ob nakupu v trgovini veljal 10% popust na vse izdelke (izjema je plin).

Strokovnjaki vam bodo čez cel dan na voljo za različne nasvete, sredi dneva bo ekipa Žarovnije pripravljala okusne dobrote v plinski pečici Ooni.

Vsak obiskovalec bo lahko zavrtel kolo sreče in tako osvojil kakšno lepo praktično nagrado.

Celotno ponudbo plinskih žarov, kuhalnikov in ostale plinske opreme za kampiranje > trgovina.butanplin.si