CampingLuxe omogoča cenejši najem avtodoma za 6 oseb

Datum objave
Kategorija
Statistika

Podjetje CampingLuxe omogoča najem avtodomov, kombijev in tovornih prikolic. Za imetnike Avtokampi kartice so pripravili posebno ponudbo najema avtodoma Rimor za 6 oseb. Izkoristite ugodnost in se odpravite na raziskovanje novih krajev kar z avtodomom.

Z najetim avtodomom na popotovanje

Pri CampingLuxe pravijo, da avtodom omogoča, da hitro pustite vsakodnevne skrbi za seboj in se podate na nepozabno pustolovščino v krogu družinskih članov ali prijateljev.

Na voljo imajo dva avtodoma Rimor, ki sta dovolj velika, da omogočata prevoz in tudi spanje za do 6 oseb. To pomeni, da je v avtodomu res veliko prostora.

V zadku avtodoma je urejena zakonska postelja, dodatna postelja za dve osebi je v nadstrešku (alkoven) nad potniško kabino, dodatni dve ležišči pa se uredi v dnevnem prostoru. Avtodom ima seveda tudi kuhinjo, kopalnico in garažni prostor za vso dodatno opremo za kampiranje ali kolesa.

Tako lahko na popotovanje za avtodomom vzamete tudi stare starše, prijatelje ali pa vaši otroci povabijo koga od sošolcev.

Avtodom vam omogoča veliko svobode pri izbiri lokacij, ki jih boste obiskali, za prenočevanje pa lahko uporabite tako kampe kot tudi camper stop lokacije. Odpeljete se lahko na raziskovanje sosednjih držav, med katerimi je zelo priljubljena Italija npr. Gardsko jezero, Firence, Rim, lahko tudi na evropsko nogometno prvenstvo v Nemčijo ali na olimpijske igre v Francijo. Poleti pa je zelo priljubljena Grčija s številnimi lepimi plažami, za tiste, ki nimate radi vročine, pa priporočamo sever Evrope – Danska, Norveška, Švedska…

Avtodomi CampingLuxe

Za najem sta na voljo dva avtodoma Rimor Seal 5 letnik 2024 za 6 oseb.

Gre za povsem nova avtodoma z bogato dodatno opremo (tenda, klima, kamping oprema), tako da sta pripravljena na potovanje.

Cena najema avtodoma je od 130 € na noč. Imetniki Avtokampi kartice prejmete dodaten 5% popust pri najemu.

Lokacija prevzema avtodoma je Laško oz. Celje.

Proste termine najema avtodoma lahko preverite kar na spletni strani CampingLuxe - campingluxe.si

Več informacij na tel. 041 369 338.

Ne čakajte več - začnite svojo avanturo z avtodomom zdaj!