Akcijske ponudbe najema mobilnih hišic v kampih

Datum objave
Kategorija
Statistika

Počitnice v mobilni hišici so priljubljene predvsem pri družinah, saj nudijo veliko udobja, sami si lahko pripravite obroke, z vami pa gre lahko na dopust tudi hišni ljubljenček. Preverite akcijske ponudbe najema mobilnih hišic na Hrvaškem, v Italiji in Sloveniji na novem portalu MobilnaHišica.

Več kot 1.000 mobilnih hišic na enem mestu

Na našem novem portalu MobilnaHišica je na voljo več kot 200 kampov, kjer nudijo najem mobilnih hišic. Na portalu je dodana ponudba tudi različnih agencij, ki v kampih nudijo svoje mobilne hiške.

Mobilne hišice so zelo priljubljene, ker omogočajo udobje apartmaja, še vedno pa so postavljene v kampu, tako da vključujejo vso dodatno animacijo, urejeno plažo, bazene, otroška igrala, običajno so v kampih tudi trgovina, restavracija, lokali …

Hišice imajo popolnoma opremljeno kuhinjo, ponekod pa omogočajo tudi najem hišice s polpenzionom v restavraciji v kampu.

Prednost portala za najem mobilnih hišic je v tem, da imate na enem mestu zbrano celovito ponudbo mobilnih hišic na Hrvaškem in v Italiji, dodajajo pa se tudi kampi v Sloveniji.

Z izbiro termina dobite hitro primerjavo cen najema mobilnih hišk, lahko pa dodatno izbirate med hišicami v kampih z bazeni, mobilnimi hišicami, kjer so dovoljeni psi ali pa hišicami, ki so opremljene z eno spalnic (za pare) oz. s tremi spalnicami (družine in večje skupine).

Na voljo je več kot 1.000 različnih tipov mobilnih hišic na lokacijah od Istre do Dubrovnika, Benetk, Gardskega jezera, Toskane in Sardinije.

Kdaj je najbolje rezervirati mobilno hišico?

Cene najema mobilnih hišic so v zadnjih letih poskočile. Najvišje cene so seveda v času glavne poletne sezone nekje od sredine julija do konca avgusta. 

Slovenci radi najamemo mobilne hišice za prvomajske počitnice, za termine v drugi polovici junija oz. ob začetku šolskih počitnic, ko je morje že dovolj toplo za kopanje, in potem za krompirjeve počitnice. Vse več ljudi pa se odloča tudi skok v novo leto preživeti v mobilni hišici ob morju ali v termah.

Najbolj ugodne ponudbe so vedno na voljo ob dovolj zgodnji rezervaciji mobilne hišice. Običajno predsezonske akcije z do 30 % popusta trajajo do konca januarja, nekateri kampi pa potem nekoliko zmanjšajo popuste in nudijo akcije še nekje do sredine marca.

Z vnaprejšnjo rezervacijo pa imate večjo izbiro mobilnih hišic, še posebej, če imate kakšne posebne želje oz. bi radi najeli hišico v bližini morja.

Preverite aktualne akcijske ponudbe najema mobilnih hišic na mobilnahisica.si

Akcijske ponudbe najema mobilnih hišic

Vse akcijske ponudbe najema mobilnih hišic so dostopne na tem linku > mobilnahisica.si

Izpostavljamo samo nekaj zadnjih akcij:

Kamp Terme Jezerčica - do 50% popust na mobilne hišice v terminu 28.4. - 7.5.

Obonjan Glamping Resort - do 12.6. 15% popust za termine bivanja od 7.7. - 5.9., do 10.6. 20% popust za bivanje od 31.5. - 13.6.

Kamp Olivia Green, Tisno - 10 % popust na najem mobilnih hišic in glamping šotorov v terminu 25.4. - 5.5.

Kamp Tiha Šilo, otok Krk - do 20% popust v času pred in po sezone (do 9.6. in od 9.9. naprej) za min najem mobilne hišice za 7 noči, za krajše bivanje pa do 10% popust

Kamp Banki Green - v pred in po sezoni 10% popust za 3 oz. 4 nočitve, 15% popust za 5 ali več nočitev - velja za najem hišic Holiday home jacuzzi in glamping šotorov

Kamp Adriano Family, Ravenna -  mobilne hišice Club del Sole, 20% popust na termine do 30.4., 15% popust na termine od 1.5. do 30.6. in od 1.9. naprej, 10% na termine 1.7. - 31.8.

Vse mobilne hišice Club del Sole v kampih v Italiji - akcija najema hišic v terminih do 30.6. in od 1.9. naprej s 15% popustom ter 10% popust v terminih 1.7. - 31.8.

Kamp Park Umag - pomladanska akcija na mobilne hišice v terminih 4.5. - 19.5. ter na glmaping šotore v terminih 2.5. - 21.5.

Kamp Amadria Trogir - v času prvomajski počitnic v ceni najema mobilne hišice tudi 1 x gratis uporaba igrišča za tenis ali namizni tenis ter 1 x gratis najem kolesa.

FKK kamp Ulika - do 10% popust na najem mobilnih hišic v terminih 24.4. do 29.5.

Kamp Bijela Uvala, Poreč, mobilne hišice V.I.B. Turizem - 20% popust na mobilne hišice v terminih 5.5. - 22.5. in 26.5. - 1.6., 15% popusta v terminu 1.6. - 22.6.

Kamp Zelena Laguna, Poreč, mobilne hišice V.I.B. Turizem - 20% popust na mobilne hišice v terminih 5.5. - 22.5. in 26.5. - 1.6., 15% popusta v terminu 1.6. - 22.6.

Kamp Galeb, Omiš mobilne hišice v terminu 9.4. do 27.4. z do 20% popusta - velja tudi za mobilne hišice z jacuzzijem, v ostalih terminih do 10% popust

Kamp Terme Jezerčica - do 35% popust na najem mobilnih hišic v terminih 9.4. - 19.4. & 21.4. - 2.5., v ostalih terminih do 10% popust

Valamar kampi Lanterna, Istra premium, Ježevac Krk, Krk Premium, Baška, San Marino Rab ... spomladanska akcija v aprilu in do sredine maja od 10 do 25% popusta

Kamp Park Soline, Biograd - v času pred in po sezone nudijo (do 31.5. in od 14.9. naprej) do 15% popust za najem mobilne hišice za min 3 ali 4 nočitve in do 25% za najem za min 5 noč

Kamp Lopari, Nerezine - Lošinj - do 10% popust na mobilne hišice Premium in Premium Mare ter do 15 % popust na nove mobilne hišice Osor

Kamp Selce, Crikvenica - mobilne hišice Salumbra dodaten popust do 15%

Glamping Arena One 99, Pomer - v pred in po sezoni do 25% popusta, poletje za določene glamping namestitve do 10%

Arena kampi Kažela, Medulin, Indije, Stoja i Stupice - predsezona in posezona do 10% popusta na mobilne hišice

Kamp Baško Polje - do 20% popust na najem mobilnih hišic za 4-6 oseb.