V Tuhinjski dolini je odprt nov kamp & glamping GoLife Center

Datum objave
Kategorija
Statistika

Tuhinjska dolina je dobila še tretji kamp in tako dopolnila turistično ponudbo. GoLife Center je manjši butični kamp v vasi Golice, kjer omogoča kampiranje in bivanje v glamping lesenih hišicah.

Kampiranje je vse bolj priljubljeno, kar je opaziti tudi v ponudbi Tuhinjske doline. Če je zadnjih 30 let v dolini obratoval samo kamp Resnik, ki je urejen tik ob kamniškem bazenu, pa so letos odprli tudi kamp v Termah Snovik, ki je odprt čez celo leto.

Sredi aprila pa se je odprl še kamp & glamping GoLife Center, kar je super za turistično ponudbo Kamnika z okolico, ki nudi aktivne počitnice.

​Kamp & glamping GoLife Center je od Kamnika oddaljen 17 kilometrov. Malce naprej od kraja Laze v Tuhinju, pri bencinskem servisu, iz kamniške smeri zavijete levo v hrib, kjer vas po 1 km vožnje čaka nov kamp s prekrasnim pogledom na celotno dolino.

Družina Vrankar je ugriznila v investicijo in zelo lepo uredila kamp, ki vključuje prostor za kampiranje in glamping hišice Lushna. To je tisto podjetje, ki je leta 2010 prvo pri nas postavilo glamping naselje v kampu na Bledu.

Lokacija kampa je zelo mirna, hkrati pa je odlično izhodišče za pohodniške in kolesarske izlete npr. na Menino planino in Veliko planino. Gostom v kampu omogočajo tudi najem električni koles, s katerimi lahko potem raziskujete okolico. Skozi Tuhinjsko dolino poteka tudi Jakobova pohodniška pot, tako da bodo imeli sedaj pohodniki možnost prenočevanja v lesenih hišicah.

Osrednji del kampa GoLife Center je namenjen gostom z avtodomi in počitniškimi prikolicami, kjer je urejenih oseb parcele s priklopom na elektriko, na začetku kampa pa tudi oskrbovalni otok za izpust sive vode in wc kaset.

Na spodnjem delu kampa je urejeno še manjše šotorišče, ob katerem je tudi skupen prostor, kjer bodo ob večerih zakurili ogenj. Ob recepciji so uredili tudi manjše sanitarije s tuši.

Gostom so na voljo tudi lepo urejene lesene glamping hišice za 2 - 4 osebe. Na levi strani so tri luksuzne hiške, ena večja za 2 + 2 osebi, dve pa manjši za 2 osebi.

Večja hišica ima tudi dnevni prostor, kjer se lahko uredita dve dodatni ležišči in klasično kuhinjo s štedilnikom, hladilnikom in pomivalnim strojem, manjši hišici pa imata samo manjšo kuhinjo s kuhalnikom ter manjšim hladilnikom.

Vse tri glamping hišice imajo privatno kopalnico v sklopu hišice (wc, tuš) in teraso s prekrasnim pogledom na okolico. Glamping hišice so lesene z velikimi stekleni površinami, ki nudijo direkten pogled iz postelje na okolico.

Na desni strani kampa pa sta še dve leseni hišici za 2 osebi, ki sta namenjeni predvsem pohodnikom, kolesarjem in motoristom, saj imata samo dve ločeni postelji, sanitarije pa so v sklopu kampa.

Več o ponudbi kamp & glamping GoLife Centra - www.golife-center.com

Več o turistični ponudbi Kamnika in Tuhinjske doline - www.visitkamnik.com