Kamp Tiha v Šilu na Krku poletna zabava in odprtje novih mobilnih hišic

Datum objave
Kategorija
Statistika

Otok Krk je priljubljen zaradi bližine in številnih možnosti izletov, kolesarjenja, lahko obiščete tudi kraško jamo Biserujka. Na vzhodni strani otoka je ob lepih prodnatih plažah ob robu kraja Šilo urejen kamp Tiha. Letos so uredili veliko novosti pod zemljo, v začetku julija pa odpirajo nove Delux mobilne hišice, ki so plod njihove lastne proizvodnje. Vabljeni na dan odprtih vrat in poletno zabavo!

V kampu Tiha so v zadnjih letih pridobil kar nekaj novosti, saj so ob morju uredili parcele za avtodome in počitniške prikolice, v levem delu kampa so postavili nove mobilne hišice. Kamp je odprt od sredine aprila do začetka novembra.

Kamp Tiha se deli na dva dela – parcela ob morju z elektriko in vodo, ki so bolj sončne in tako zelo primerne spomladi in jeseni, za pavšaliste pa so urejene parcel v osrednjem in gornjem delu kampa, kjer je tudi nekaj več borovcev.

NOVO - pred letošnjo sezono so opravili dela na kanalizaciji, ob tem pa položili nove vodovodne cevi in elektriko, postavili novo razsvetljavo po kampu, dodatno uredili plažo za pse, za večjo varnost gostov pa bo poskrbela nova ograja okoli kampa.

Letos v kampu Tiha omogočajo tudi 5% popust na ceno osebe za imetnike Avtokampi kartice.

Plaža v kampu je kombinacija prodnatih zalivov (eden večji), ob robu zaliva je tudi pomol, kjer se otroci radi igrajo in skačejo v morje. Lokacija je zanimiva tudi za veslanje na SUP deskah ali v kajakih. Lahko pa se peš ali s kolesom odpravite tudi do kakšne manj obljudene plaže v bližini.

Ob plaži je lokal, trgovina in restavracije pa so potem v Šilu, ki je oddaljen 5 minut hoje. Na voljo je nekaj športnih igrišč (košarka, nogomet, tenis), v kraju je marina in potapljaški center.

Najem mobilne hišice v kampu Tiha

V neposredni bližini morja so za najem na voljo zelo prostorne mobilne hišice za 4 – 6 oseb opremljenih z dvema ali tremi spalnicami, lastno kuhinjo, kopalnico in nadkrito teraso. Vse hišice so klimatizirane, ob doplačilu pa so v hiškah dovoljeni tudi kužki.

NOVO - Delux mobilne hišice v bližini morja, ki navdušijo s površino 44 m2, dvema spalnicami in dvema kopalnicama, tako da udobno biva 4 - 5 oseb.

Fešta Ljudje ob morju, petek 7.7.

V kampu Tiha bodo v petek, 7. julija 2023, pripravili poseben dogodek, na katerega vabijo vse goste iz Šila in otoka Krk.

V popoldanskih urah bodo imeli dan odprtih vrat v sklopu najnovejših mobilnih hišic, ki so njihova lastna proizvodnja in bodo prve goste sprejele v naslednjih dneh. Gre za zelo moderno urejene Deluxe mobilne hišice za 4-5 oseb, lepo notranjo urejenostjo ter prostorno teraso s pogledom na morje.

Ob 19. uri pa se bo začela zabava v lokalu ob morju, kjer bo za zabavno vzdušje najprej skrbel DJ, ob 22. uri pa se prične koncert skupine Maruo Staraj & La Banda.

Poskrbljeno bo za gastronomske dobrote ter posebno ponudbo pijač .

AKCIJA - paketi najema mobilnih hišic v juliju

V terminu od 8.7. do 24.7. 2023 omogočajo akcijski najem mobilne hišice:

- 15 % popust na najem hišice za min. 5 noči

Več informacij in rezervacije parcel in mobilnih hišic v kampu Tiha > https://malin-krk.com