Samo še danes: Kamp Planik našim obiskovalcem podarja vikend pakete

Publication date
Category
Statistics

Kamp Planik je za obiskovalce naše spletne strani pripravil nagradno igro, ki bo potekala do 19. maja. Do takrat morate odgovoriti na tri nagradna vprašanja, ki se nahajajo na koncu te novice. Sodelujte in se potegujte za lepe nagrade.

Za kamp Planik bi lahko rekli, da je oaza nedotaknjene narave v severni Dalmaciji. Kamp je samo 20 km oddaljen od Zadra in leži v neposredni bližini mosta, ki pelje na otok Pag. Parcele v kampu so urejene v senci borovega gozda, na samem začetku dalmatinske vasi Ražanac in je od  plaže oddaljen 300 metrov.kamp camping Planik Ražanac

Kamp Planik je za obiskovalce naše spletne strani pripravil nagradno igro, ki bo potekala do 19. maja 2011. Do takrat odgovorite na tri nagradna vprašanja ob koncu te novice. Sodelujte in se potegujte za lepe nagrade.

Iz kampa je prekrasan pogled na Velebitski kanal z mogočnim Velebitom v ozadju. Obiskovalcem so v kampu na voljo urejene sanitarije, recepcija, lokal, kjer pripravljajo tudi dalmatinske jedi, otroško igrišče in igrišče za odbojko na mivki. Vse to vam omogoča prijetno bivanje v sproščeni atmosferi ter v naravnem okolju. V neposredni bližini kampa boste našli vse kar potrebujete za sproščen dopust: trgovino, pošto, zdravstveno ambulanto, lekarno in ribjo tržnico. Za otroke vsak dan organizirajo animacijski program.
kamp camping Planik Ražanac
Če želite prebivati v kampu in nimate potrebne kamping opreme, vam v Planiku z veseljem pomagajo. V kampu omogočajo najem popolnoma opremljenih šotorov za 4 osebe z vsem kar je potrebno za udobno družinsko prebivanje v naravi. Tako boste lahko na dopust vzeli le svoje obleke, za vse ostalo pa bodo poskrbeli v kamp Planik.

Poleg kopanja v morju, uživanja v dobri hrani ter poležavanja v kampu pa vam  sama lokacija kampa Planik omogoča tudi številne izlete. Tako se lahko odpeljete na ogled otoka Pag, obiščete staro mestece Nin in se okopate v Ninski laguni, ki je znana po zdravilnem blatu, obvezno pa si morate ogledati tudi staro mestno jedro v Zadru.

V bližini so tudi trije hrvaški nacionalni parki: Paklenica, Kornati in slapovi Krke. V Paklenici najbolj uživajo ljubitelji sprehodov in plezanja, kar omogočajo številne urejene poti skozi kanjon in naravne plezalne stene. Kornati vam nudijo kar 140 otokov med katerimi se zapeljete s turistično ladjico. Če pa se boste zapeljali proti Šibeniku, si le oglejte tudi slapove na reki Krki, kjer se boste lahko tudi kopali in ogledali frančiškanski samostan, ki stoji na otočku Visovac.

V nagradni igri, ki bo potekala do četrtka, 19. maja 2011, lahko sodelujete vsi, ki boste pravilno odgovorili na spodnja tri vprašanja. Kamp Planik je za nagrajence pripravil lepe nagrade:
  1. nagrada: podaljšan vikend paket (čet. – ned.) za 4 osebe v šotoru Comfort
  2. nagrada: podaljšan vikend paket (čet. – ned.) za 2 osebi na parceli z elektriko
  3. nagrada: kamping in karavaning vodič Evrope 2011
* 1. in 2. nagrado je potrebo izkoristiti v dogovoru s kampom Planik v obdobju do konca junija ali v septembru 2011.

NAGRADNA VPRAŠANJA: