Po decembrska darila v kamping trgovino Camp-ing v Domžale

Publication date
Category
Statistics

Ob 1. obletnici delovanja spletne trgovine www.camp-ing.si vam ob nakupu nad 100 evrov podarjajo darilni bon v vrednosti 20 evrov.

Imate težave z nakupom daril za domače in prijatelje? Če so to ljubitelji kampiranja oz. lastniki avtodoma ali počitniške prikolice, potem lahko obiščete trgovino CAMP-ING v Domžalah. Tudi v zimskem času imajo v trgovini bogato izbiro kamping opreme in vseh ostalih pripomočkov potrebnih za udobno kampiranjetrgovina camp-ing

Tako imajo na voljo vse od šotorov, kakovostnih klinov do svetilk, preprog, stolov, miz, kamping kuhinjske posode, štedilnikov in žarov, napihljivih spalnih blazin ter visečih mrež itd.

Nakup darilnih bonov

V trgovini CAMP-ING pa lahko kupite tudi darilne bone s katerimi boste obdarili vaše prijatelje in jih razveselili ob praznikih. Kamping darilne bone lahko enostavno naročite v njihovi spletni trgovini www.camp-ing.si ali pa kar po telefonu 01 72 14 588.

Podarjajo vam bon za 20 evrov
Ob 1. obletnici delovanja njihove spletne trgovine www.camp-ing.si vam ob nakupu nad 100 evrov podarjajo darilni bon v vrednosti 20 evrov. Za popust ob naročilu na spletni strani uporabite kodo CAMPDARILO20. Akcija traja do 16. decembra 2011.

20% popust na popravila šotorov in baldahinov
Lahko pa tudi izkoristite še vedno trajajočo akcijo za popravila baldahinov. Če šotor ali baldahin potreben popravila do 20. decembra prinesete v njihovo kamping trgovino in popravljalnico šotorov na Vodovodno cesto 16 B v Domžalah boste na znesek popravila dobili 20% popust.