Novosti v kampu Stobreč Split za sezono 2013

Publication date
Category
Statistics

Kamp Stobreč v Splitu sodi med najboljše hrvaške kampe. Sodelujte v nagradni igri in osvojite podaljšan vikend v mobilni hišici in na kamping parceli!

Kamp Stobreč**** je edini kamp v okolici Splita in eden redkih kampov ob hrvaški obali, ki je odprt čez celo leto. Od centra mesta je oddaljen le 6 km in kampistom nudi kamp Stobreč Split200 lepo urejenih kamping parcel namenjen gostom z avtodomi in prikolicami, manjši neparcelirani del kampa pa je namenjen tudi šotoristom.

V borovem gozdičku so postavili  54 mobilnih hišic namenjenih najemu. Vse so klimatizirane in opremljene z dodatno leseno teraso.

Zaradi dobre opremljenosti in kakovosti je bil kamp Stobreč v letu 2011 uvrščen v skupino kampov s štirimi zvezdicami. V kampu vsako leto pripravijo številne novosti. Tako so v zadnjih letih povsem prenovili sanitarne objekte in zgradili in še povsem novega.

Novosti v kampu Stobreč za sezono 2013
Letos bodo spremenili sistem vstopa v kamp in uporabe sanitarij. Vsakkamp Stobreč Split gost bo dobil čipirano zapestnico s katero bo omogočen vstop v kamp in tudi brezplačna uporaba tušev (do sedaj je bilo potrebno za tuširanje plačati 2 kuni). Dodatno bodo opremili kamping parcele s priključki na vodo in odtok, dodali posebna mesta z žari, uredili poti med parcelami in mobilnimi hišicami ter zasadili več kot 2.000 mediteranskih rastlin.

V naselju mobilnih hišic bodo postavili 4 nove hišice, od katerih bosta dve prilagojeni uporabi invalidnih oseb, ena pa bo nekoliko bolj luksuzna izvedba mobilne hišice Adria xLine 600.

Plaža v kampu Stobreč je razdeljena na dva dela, prvi del plaže je prodnat, drugi del pa je večinoma peščen in zelo primeren za najmlajše otroke.

Spomladanska akcija v kampu Stobreč - kamping 20% popust in 4=3 in 7=5 za mobilne hišice
V Stobreču so pripravili posebno akcijo kampiranja in najema mobilnih hišic, ki velja v času od 1.3. do 1.5. 2013. Če boste pri njih kampirali vsaj 7 noči, vam bodo odobrili 20% dodatni popust, če pa boste v kampu Stobreč najeli mobilno hišico za vsaj 4 noči, boste plačali samo 3 noči oz. v primeru najema za 7 noči boste plačali le 5 noči.

Več informacij o samem kampu Strobreč ter rezervacije parcel in mobilnih hišic vam nudijo na svoji spletni strani www.campingsplit.hr ter na email naslovu: camping.split@gmail.com.