Kamp Valkanela - fotogalerija del v vrsarskem kampu

Publication date
Category
Statistics

Sredi aprila smo v Vrsarju obiskali kamp Valkanela in se na lastne oči prepričali kako potekajo obnovitvena dela. Novo naselje mobilnih hišic, 200 novih parcel...

Družba Maistra, ki v okolici Vrsarja in Rovinja upravlja kar sedem kampov, je za novo kamping sezono pripravili kar nekaj novosti.kamp Valkanela Vrsaer

Sredi aprila smo v Vrsarju obiskali kamp Valkanela in se na lastne oči prepričali kako potekajo obnovitvena dela.

Za letošnjo sezono so v kampu pripravili ureditev naselja 50-ih mobilnih hišic, katerim bodo dodali sedem bazenov. V tem času poteka urejanje terena in instalacij za postavitev mobilnih hišic ter betoniranje bazenov, prvi gostje pa bodo lahko v hišicah bivali po 17. maju.

Mobilne hišice v kampu Valkanela bodo velike 32 m2 in bodo opremljene z 2 spalnicama, 2 kopalnicama, dnevnim prostorom s kuhinjo in zunanjo teraso s sedežno garnituro in ležalniki. vse hišice bodo klimatizirane in opremljene s satelitsko televizijo ter internetom.

V kampu so na delu za trgovino in za restavracijo uredili cca 200 novi kamping parcel, prenavlja pa se tudi kanalizacija po kampu. Več fotografij o poteku prenove kampa Valkanela, ki se bo za goste odprl 26. aprila, pa si oglejte spodaj.

Dodatne informacije o ponudbi kampov Maistra v Vrsarju in Rovinju boste dobili na njihovi spletni strani www.campingrovinjvrsar.com, kjer lahko opravite tudi spletne rezervacije kamping parcel in mobilnih hišic. Ker se spletne cene vseskozi spreminjajo izkoristite različne akcije, ki jih objavijo le na spletu.