Kamp Njivice Krk - fotogalerija poteka prenove kampa

Publication date
Category
Statistics

Objavljamo nekaj fotografij poteka prenove kampa Njivice, kjer bodo letos uredili 45 novih kamping parcel, postavili nove mobilne hišice, otoško igrišče, lokal na plaži...

V kampu Njivice na otoku Krk letos nadaljujejo s korenito prenovo kampa, ki so jo pričeli pred dvema letoma. Potem ko so v prvem letu uredili nove parcele za mobilne hišici, so kamplani uredili kamping parcele, postavili nov sanitarni objekt in popolnoma preuredili del plaže.

Letos je na vrsti prenova osrednjega dela kampa in lahko si gledate nov zemljevid kampa Njivice.  Žal pa so se obnovitvena dela tudi letos nekoliko zavlekla, saj je bila letošnja zima tudi v Kvarnerju dolga, predvem v pa je bilo v marcu in aprilu veliko deževja.

Na delu kampa med recepcijo in restavracijo Stari Ribar bodo uredili parcele za postavitev mobilnih hišic, na drugem delu od restavracije prosti lani prenovljenemu delu kampa pa bodo uredili 45 novih kamping parcel, ki bodo opremljene z elektriko, vodo in odtokom.

V planu je tudi ureditev otroškega igrišča, postavitev lokala ob sami plaži, ureditev dela plaže pod mobilnimi hišicami, postavitev kabin za preoblačenje in trgovinic ob glavni ulici v kampu.

Objavljamo nekaj fotografij poteka prenove kampa Njivice, ki so bile narejene v aprilu 2013.

Vse dodatne informacije o prenovi kampa, ponudbi mobilnih hišic, pavšalnih parcel in individualnih parcel namenjenih kampiranju dobite na spletni strani kampa Njivice www.kampnjivice.com oz. na emailu reception@kampnjivice.hr.