Kamp Glavotok Krk - 15 novih družinskih bungalovov

Publication date
Category
Statistics

Kamp Glavotok počasi vstopa tudi v svet glamuroznega kampiranja. Ob morju bodo postavili 15 modernih družinskih bungalovov, ki bodo popestrili ponudbo tega ekološkega kampa.

Kamp Glavotok  leži na zahodni strani otoka Krk in sodi med ekološke kampe s kamp Glavotok Krk ecocampingponudbo predvsem za družine. Potem ko so v zadnjih letih uredili kamping parcele ob morju in postavili nekaj mobilnih hišic, bodo letos velika novost družinski bungalovi.  Januarja letos je bil kamp Glavotok uvrščen v združenje ekoloških kampov - Ecocamping, kamor je uvrščenih 242 evropskih kampov, ki delujejo v skladu s strogimi ekološkimi normami.

Leta 2013 pa kamp Glavotok z eno nogo že vstopa v svet glamuroznega kampiranja - glampinga . Do pričetka kamping sezone bodo postavili 15 Family bungalovov, ki bodo na zunaj izgledali kot tradicionalne hišice z otoka Krka. Bungalovi bodo postavljeni na delu kampa ob morju, s pogledom na Kvarnerski zaliv in otok Cres. Nekaj fotografij notranjosti family bungalov v kampu Glavotok objavljamo spodaj.

Družinski bungalovi bodo veliki 33m2 in bodo postavljeni na parcelah velikih od 58 do 100 m2. Bungalovi bodo omogočali udobne počitnice znotraj Kamp Glavotok . V prvi vrsti so bungalovi namenjeni družinam z otroki, saj imajo poleg dnevnega prostora s kuhinjo, dveh kopalnic in spalnice tudi otroško sobo ter teraso. Bungalovi so klimatizirani in moderno opremljeni. V kuhinji je poleg štedilnika in hladilnika tudi mikrovalovna pečica in pomivalni stroj, dnevna soba ima satelitsko televizijo, iz sedežne garniture pa je možno narediti pomožna ležišča.

Več informacij o cenah in rezervacijah pa lahko dobite na spletni strani kampa Glavotok: www.kamp-glavotok.hr.