Znana sta nagrajenca nagradnih iger kampov Val Saline in Valalta

Datum objave
Kategorija
Statistika

V decembru smo izvedli dve nagradni igri: za kamp Val Saline in FKK kamp Valalta iz Rovinja. Ob koncu smo izžrebali sva srečna nagrajenca, ki bosta lahko uživala v obeh odličnih kampih.

V decembru smo na naši spletni strani izvedli dve nagradni igri in sicer za kamp Val Saline in FKK kamp Valalta iz Rovinja. Ob koncu smo izžrebali sva srečna nagrajenca, ki bosta lahko uživala v obeh odličnih kampih.


Kamp Val Saline je povsem nov srednje velik kamp z nekaj manj kot 300 lepo urejenimi parcelami. Prednost kampa so velike v terasah kamp Val Saline Rovinj - avtokampi.siurejene parcele vzdolž celotne obale, ki omogočajo enostavno postavitev prikolic in avtodomov.

V kampu Val Saline omogočajo tudi najem mobilnih hišic, ki pa so postavljene v gornjem delu kampa. Ponudbo kampa dopolnjuje lepa prodnata plaža, manjši bazen in naravna laguna napolnjena z morsko vodo. Otroci bodo navdušeni nad animacijskim centrom in lepo opremljenim otroškim igriščem, športnikom pa so namenili igrišča za nogomet, odbojko, tenis in fitnes.

Za kamping sezono 2017 bodo v kampu Val Saline postavili nove mobilne hišice za 2 ali 4 osebe, uredili bodo večnamensko športno igrišče, v novem objektu pa bodo uredili tudi wellness center s savnami, masažami in jacuzzi bazeni. Več informacij o ponudbi novega kamp Val Saline v Rovinju - www.campvalsaline.hr

NAGRADNA IGRA KAMPA VAL SALINE


1. nagrada: 2 nočitvi na parceli z elektriko za 2 odrasli osebi + 2 otroka v kampu Val Saline*
OTO MRAVLJAK, VELENJE
*nagrada se lahko koristi v terminu od 29. aprila do 27. maja 2017


Nudistični kamp Valalta
med hrvaškimi in tudi evropskimi kampi sodi v sam vrh. To dokazujejo številne nagrade, ki jih kamp prejema zadnja leta. V letu 2016 je bil kamp Valalta ocenjen kot najboljši kamp na Hrvaškem, slovenski kampisti so mu v izboru Naj kamp Adria namenili FKK kamp Valalta Rovinj - avtokampi.sidrugo mesto med FKK kampi.

Gre za večji kamp, ki lahko sprejme do 6.000 ljudi, vendar kljub temu pa zaradi velike površine in lepe urejenosti parcel gneče v kampu ne boste občutili. Sanitarije so urejene na najvišjem nivoju, gostom pa omogočajo tudi najem mobilnih hišic, bungalovov in apartmajev.

FKK kamp Valalta ima dolgo in raznoliko plažo, ki vključuje tudi peščene zalive, številne bazene, bazen s toboganom in wellness center z bazenom z ogrevano vodo ter savnami.

V kampu Valalta bodo uživali tudi otroci, saj je odlično poskrbljeno za njihovo animacijo, ki poleg mini kluba vključuje tudi organizacijo različnh igric na plaži in športnih aktivnosti. Več informacij o ponudbi FKK kampa Valalta dobite tudi na spletni strani www.valalta.hr.

NAGRADNA IGRA - KAMP VALALTA

1. nagrada: 2 nočitvi na parceli za 2 odrasli osebi in 2 otroka v kampu Valalta*
ANDREJA    POKLAR, ŠMARJE
*termin koriščenja nagrade od 29. aprila do 27. maja 2017

V imenu organizatorja nagradne igre, kampa Val Saline in kampa Valalta, se vsem udeležencem nagradne igre zahvaljujemo. Srečna nagrajenca bosta o koriščenju nagrade obveščen po elektronski pošti.